SiriusA Gizem_cetinbas Bugün normal doğum istediğim için doktor değiştirdim 🤓 36+6 🙈 doktorum günde 1 saat yürüyüş, pilates topunda egzersiz, merdiven çıkma, yer silme hareketi, haftada iki ilişki ödevleri verdi. Bakalım nasıl olacak
Gizem_cetinbas SiriusA Ayni şeyler bana yapıldı ama ben daha çok merdiven inip çıktım yürüyüş yaptım evde oturup kalkma hareketleri yaptım 😊
hunilimom Yagmur_277 benim ikisinde de hiç sancım yoktu birinci doğumum da suyum gelmsiti haftam büyüktü aldım 2. De 3 cm açıklık vardı öyle aldım ama öğleden sonra başlamıştı sabah sancım yoktu öğleden sonra nst bağlandığım da 100 e vuruyordu sancım sizin doğum için yetersiz
birzarifbagyan Maksude benim uzun aralıklarla geçti aynı uykum var benimde aksine yorgunum ama az önce yine girdi sancı biraz daha uzun sürdü diğerlerine nazaran
hunilimom Gizem_cetinbas evet serum zaten önce yavaş yavaş benim dk 8 damla idi son doğumum gidişata göre hizlandiriyorlar oda rahmi uyarıyor doğum için sancı başlatıyor
Senayl34 Gizem_cetinbas 1 saat önce denk geldim bir videoya Allahım keşke gormeseydim iyice korktum vlha
Yaprakbatgi İlk gebeligim 2 cm acilmam var ve bebek kanala gitmis doktorum 1 hafta önce soyledi bugun tam 38+0 oldum sizce ne zaman dogumum baslar ve sancı nasıl anlaşılır hic bilmiyorum