Canimucizem 10 haftaligim o kadar çok istiyorum ki normal olsun inşallah sağlıkla nasip olur mucizem nasip olana kadar çok zorlu yollardan geçtim acı eşiğim yükseldi bunuda tatmak istiyorum şahsen o acıyı yaşamak çok istiyorum 😂🤍
Gizem_cetinbas Canimucizem ben bebeğimin her dakikasını hissetmek için normal doğum tercih ettim ya şöyle bişey sezeryan oluyorsun tabiki amacım kimseyi korkutmak değil herkesin düşüncesine saygı duyarım ama yani bebekle doğru düzgün ilgilenemiyosunuz hemen ayağa kalkamiyosunuz ama normalde öylemi doğumhaneden yürüyerek çıktım ya daha nasıl anlatabilirim 😅
Gizem_cetinbas Sedadgr Rabbim tekrarını yaşatmasın inşallah tabiki kolay geçirenler kadar zor geçirenler da Allah hepimizin yardımcısı olsun
birzarifbagyan 40+3 galiba dogurucam her 10 dk da bir 30 sn adet sancısı kramp tarzında ağrı giriyor dua edin başlasın artık kaç kez hastaneye gidip boş döndüm 🥲
Maksude birzarifbagyan ben de aynı gündeyim ve benim de ağrılarım başladı. Ama influenza olmuşum, koku felan alamıyorum. Kızımı uyutup bikaç saat de olsa dinlenmek istiyorum. Gelecek gibi çünkü bebek. Bayagı ağrım var
tubimom Gizem_cetinbas benimde ilki normal doğumdu yine öyle istiyorum korkuyorum da aslında ama en utandigim şey kusmak olmuştu bunda bakalım ne bekliyor
Gizem_cetinbas tubimom Bence hiçte utanmayın çok normal valla benim kanamam çok oldu hasta bezi takmışlardı bana o sırada kaynanam vardı yanımda o değiştirmişti bezimi çünkü bı süre başım çok döndü bende o sırada çok utanmıştım ama kolay değil ki sonuçta kaç saat sancı çekip bı bebek getiriyoruz dünyaya 😊
Gizem_cetinbas birzarifbagyan Normal doğum sancısı belden vuruyor belirli aralıklarla zaman geçtikçe şiddetleniyor sizin ki buna benzer mi
tubimom Gizem_cetinbas ben tektim devlette oldum o da bebek gelmeden hemen önceydi sanırım tansiyonum düştü ne bileyim hatta doğum catalina gitmeden orayı temizleyen ablaya bin kere kusura bakma dedim o da olurmu öyle şey dedi sonra doğurdum 🌸
melike098 Gizem_cetinbas neler yaptiniz oeki kolay olmasi için doğumun benim ilk dogumum 11 saat sürmüştü bunda kısa sürede dogurmak istiyorum kolaylıkla yaptığınız seyler varsa söylerseniz sevinirim
melike098 Fh2512 bilemiyorum ki açılmaları oluyor galiba benim yoktu hic haftam geçtiği için suni verdiler 41 haftalikti doğması gerekiyordu