saldemir tam tersine 12+5teyim kusmaktan ve mide bulantısından 4 kilo verdim
Kaç kilo aldınız
70 kilo ile hamile kaldım. İlk 3 buçuk ay falan hep kilo verdim bulantılardan dolayı. Şuan 32+2 haftalık hamileyim başlarda Kilo vermeme rağmen 1 ay önce 89 kiloydum malesef. Şuan güncel kiloma bakmaya cesaretim yok… 😕 ama vücudumda aşırı ödem var. Bu kadar Fazla olmasının sebebi sanırım biraz da ödemle alakalı. Her gün yürümeye çıkamıyorum maalesef hava şartlarından dolayı malum kış. Güneş gördüğüm günler muhakkak çıkıyorum ama çok etkisi olmuyor ki vücudum aşırı ödemli…. İnşallah doğumdan sonra kurtulurum bu kilolardan… 🤲🏻
Melikedndr tabi ya veririz yaa😁😁
Hatice232017 inşallah teşekür ederim🥰
saldemir 70 kiloyla başladım 30+1 5 kilo aldım 🤗
Summerwine bende nasıl veririm değil de doğumum zor olur normal doğuma engel olmasın diye korkuyorum 😅 27. Haftadayım 6 kg almış görünüyordum en son 🤣ilk hamilelikte 9 kg almıştım 3. Gün hepsini vermiştim kiloların
8aylık hamileyim 13kilo almışım 52 den 65olmuşum
70 kg ile hamile kaldım şimdi 13 haftalık hamileyim ve 78 kg oldum tartıya çıkmaya korkuyorum artık 😢
@saldemir henüz almadım hatta verdim bile
melisa_kas boyunuz kaç acaba
Burda 36 da 0 kilo aldim 39 da 1 kilo aldim yazanlarr nie yani ne gerek var yalana icinde bir bebek var onun esi suyu goguslerin rahmin memelerin mumkun deil yani kimi kandiriyorsunuz kendinizi mi bizi mi komik cidden
- Düzenlendi
26+6 haftalığım 7 kilo aldim
1anne2bebek__ bana da doktorum kilolu olduğum için normal doğum daha iyi olur dedi sezeryan biraz zorlayabilir dedi inşallah sıkıntısız dogururum☺️sizin ne güzel gitmiş hemen kilolar
55 ile hamile kaldım 36. haftadayim 78 kiloyum şu anda 3 kilo da bebeğim
saldemir şu anda 33+3 üm bende 50 kg falan hamile kaldım geçen hafta 61 kg çıktım bebekte 2 kg dı bana fazla geliyo ama çok yememeye çalışıyorum 😔
saldemir valla süper bence kilo alımınız. Ben de 57 ile hamile kaldım, 36+4’m 12 kilo aldım. Ödemim çok arttı tartıya Hızlı bir şekilde yansıdı bu da🥹