Sinem1925 saldemir 24 haftaligim 10 kilo aldım 🥲😅 bebeğin sağlıkliysa kilo çok önemli değil inşallah veririm 🥲😀
Tugbayrgn Dorukkusumm ben inanamıyorum yaa nası oluyır 22 haftada 8 kg aldım normalde yediğimden daha fazla da yemiyorum :(
Dorukkusumm Tugbayrgn ben ilk zamanlar çok istifar ettim hiç yiyemedim desem yeridir, onun verdiği etki sanırım sonrasında da toparlayamadım ama cok şükür bebeğim 3800 gr suan gayet iyi beslenmiş
Gkcngkc 22+3 50 kiloyla hamile kaldım 53 kg yum suan , zayıf kişiler daha cok kilo alıyor bence kilolular almıyor gibi geliyor
queenmerve Hafta 6 kilo aldım :( ilk 4 ay hiç almamıştım( bulantım olmamasına rağmen) 4 aydan sonra ne olduysa bir anda aldım dikkatli gitmekte fayda var kızlar 😊
Semrasntrk Dorukkusumm bebek 3800 ama arkadaş 1,5 kilo aldığını iddia ediyor. Nasıl da komik ya. Şaka gibisin gerçekten
Ayguns saldemir Ben hiç almadım 61 ile hamile kalıp 58e düştüm geri 60a zor döndüm 33 hafta olcam hala kilo almıyorum bebeğe gidiyor son zamanda aldığım
papatyaseveranne rachelgreenn bende bu şekildeyim. Bence gayet normal. Hiç kusma vs yaşamadım hep iştahım açıktı, ona rağmen iyi fit düşünüyorum 😀
rachelgreenn papatyaseveranne benim de öyle bulantım oldu ama iştahım hiç gitmedi hatta yeni açıldı diyebilirim 🙈 inşallah çok almayız. Kaç kiloydunuz gebe kaldığınızda
Ozlmbzb saldemir 29+1 oldum 6 kg aldim bebegim 1.5 kg doktor hersey yolunda diyo ben herseydd yiyorum ikinci gebelegim ilkindede 9 kg almistim bebegim 3.200 dogmustu bence bebeginiz saglikliysa siz kilo almasanizda olur
CeydaST saldemir gayet iyi almışsın. Ben kiloyum baya. 26+3 üz bugün normalde 4 kilo almıştım da diyet e başladım Bi tık gebelik şekerim yüksek çıktı biraz kilo verdim 1 haftadır. 2.250 almış gibiyim şimdilik. Sen sadece bebeğe almışsın maşallah çok kilo da iyi değil
Burcuozz Sengul-9798 çok fazla oyle yemiyorum aslında önceden nasıl yiyorsam şuanda öyle yiyorum ama bol meyve tüketiyorum
Arzubyrm1 Dorukkusumm benim bunyem kolay kilo alan bir vücut değil dediğiniz gibi bebeğimiz saglikli olduğu sürece bizim için kilo onemli değil bende toplam 5kilo anca aldım
Zbyde34 saldemir 4 aylık hamileyim 40 kiloyla hamile kaldım 50 kilo oldum bi ayda daha bu ay tartılmadım bakalım 🙄