saldemir 22 haftadan selamlar kızlar ben de şu ana kadar 3 kilo almışım inşallah zaman ilerledikce almam şu an o kadar cabuk yorulup nefes nefes nefese kalıyorum ki sanki 20 kilo ağırlığım var anlamadım

Dorukkusumm bende bi ere serum aldim. Siz dogumbyaptiniz mi nasil gecti birde sutunuz var mi saglik ocagindaki hemsire sutun olmaz kansizliktan dogumunda zor olur falan dedi bana

saldemir ilk çocuğumda 30 ama çok yedim asla dikkat etmedim ikincide 28. Haftada 4 kilo aldım. Ama tiroid ilacı kullanıyorum ilkinde de böyle bir sıkıntı yaşadığım için aşırı aldığımı düşünmeye basladım. Çok çok kilo alanlara tavsiyem ayrıca endokrin bölümüne de gitmeleri.

saldemir Ben 20+4 10 kilo aldım bebeğin kilosuda normal dedi doktor zaten bebekler son 2 ayda kilo alıyor dedi

Ftm124 bundan sonra artacak biraz alım daha dikkatli olun ben olmadım 20 kilo aldım salı dogumum car

saldemir Gayet normal hatta çok güzel canım. Ben 66 ile hamile kaldım şuan 71 ila 72 arasında gidip geliyorum, 31 haftalık gebeyim

Sureyya1 yok canım daha doğum yapmadım pazartesi yapacağım nasipse. Benim doktorum böyle bişey söylemedi kan takviyesi gerekebilir ama doğumdan sonra artık dedi sadece bu süreçte daha yapacak bişey imiz yok 2 doz aldın zaten dedi.

saldemir 4 Ayda 3 kilo almışım 😬 ilk zamanların Mide bulantıları biraz sersemletmişti 🙈 Bakalım 17. Haftadan sonra gidişat nasıl olacak 😍

mutluuumom_01 dediği tek şey gayet iyi normal doğum yapabilirsin istesende sezeryan yaptırmam vs. 😁 hamur işini azalttım, nişasta içerikli hiç bir şey yemiyorum ve şerkerde tok artık. aniden kilo alımım durdu bunları kesince

16 haftalık oldum henüz kilo alamadım. Başlangıçtan itibaren 4 kilo vermiştim. Şu an 66 ya sabitlenmiş durumdayım

1. Haftamdayım şuana kadar 7 kilo aldım

saldemir 47 ile hamileydim şuan 61 kilodayım bebek 2 kg 33 haftalık ben baya aldım ☺️

saldemir ayyy vallahi ben 43 le hamile kaldım şuan 63 üm 33+5 iz bebişte 1 hafta önce 2 kğ id 😀

saldemir ilk 3 ay 10 kilo aldim simdi
      33+3 üm toplamda 12 kilo almistim ama 2 kilo verdim yine

50 ile hamile kaldim Suan 60 kiloyum 🥲🤍

saldemir 24 haftaligim 10 kilo aldım 🥲😅 bebeğin sağlıkliysa kilo çok önemli değil inşallah veririm 🥲😀

Ben 40 hamile kaldım şuan 26+3 53 kiloyum

saldemir Valla ben kiloları 5. Aydan sonra almaya başladım. Toplam 14 kilo aldım

22+3 50 kiloyla hamile kaldım 53 kg yum suan , zayıf kişiler daha cok kilo alıyor bence kilolular almıyor gibi geliyor

1. Hafta 6 kilo aldım :(
        ilk 4 ay hiç almamıştım( bulantım olmamasına rağmen) 4 aydan sonra ne olduysa bir anda aldım dikkatli gitmekte fayda var kızlar 😊

Tugbayrgn ben ilk zamanlar çok istifar ettim hiç yiyemedim desem yeridir, onun verdiği etki sanırım sonrasında da toparlayamadım ama cok şükür bebeğim 3800 gr suan gayet iyi beslenmiş

saldemir Ben hiç almadım 61 ile hamile kalıp 58e düştüm geri 60a zor döndüm 33 hafta olcam hala kilo almıyorum bebeğe gidiyor son zamanda aldığım

saldemir
        29+1 oldum 6 kg aldim bebegim 1.5 kg doktor hersey yolunda diyo ben herseydd yiyorum ikinci gebelegim ilkindede 9 kg almistim bebegim 3.200 dogmustu bence bebeginiz saglikliysa siz kilo almasanizda olur

saldemir gayet iyi almışsın. Ben kiloyum baya. 26+3 üz bugün normalde 4 kilo almıştım da diyet e başladım Bi tık gebelik şekerim yüksek çıktı biraz kilo verdim 1 haftadır. 2.250 almış gibiyim şimdilik. Sen sadece bebeğe almışsın maşallah çok kilo da iyi değil

Sengul-9798 çok fazla oyle yemiyorum aslında önceden nasıl yiyorsam şuanda öyle yiyorum ama bol meyve tüketiyorum

Dorukkusumm benim bunyem kolay kilo alan bir vücut değil dediğiniz gibi bebeğimiz saglikli olduğu sürece bizim için kilo onemli değil bende toplam 5kilo anca aldım

1. Haftadayım bende 10 kilo aldım. Tartı artık aşırı mutsuz eder oldu 😂

saldemir 4 aylık hamileyim 40 kiloyla hamile kaldım 50 kilo oldum bi ayda daha bu ay tartılmadım bakalım 🙄