Gok2Ay1 32+5 deyim 8 kilo aldım bebeğim 1.800 gr şuanda kilom 57 49 ile hamile kaldım ilk hamileligimde 15 kilo almıştım 40 haftalık doğum yaptım bunda sezeryan istiyorum erken alırsa doğuma kadar 2 kilo daha alırım herhalde
Neslihanustnol 11.haftamdayım ve aksine kilo verdim 52 kiloyken hamile kaldım ve 51 e düştüm tabiki yemeklerden sonra, akşamları değişiyor. Sabah tartıldığımda böyle :)
Cnsadl 34+6 70 kiloyla hamile kaldım şuan 87 kiloyum boyum uzun olduğu için çok kilo almış gibi durmuyorum hiçte takılmıyorum açıkçası🙈
Gse2 saldemir arkadaşlar merhaba bende daha 8+2 yım ılk defa yazıyorum dogum çatlaklarının onune gecebılmek için ne kullandınız yazarmısınız
Margaret20 Gse2 palmers cocoa butter formula (strech marks) ben bunu kullanıyorum. Mustela kullandım serum + yağ. Fakat göğüs çatlaklarım oldu. 34 e gireceğim şuan karnımda bir çatlak yok umarım olmaz. Belki size de iyi gelir 🌸
Gok2Ay1 Semilk05 ilk hamileligimde bende 48 le hamile kalıp 63 le doğum yapmıştım ve bir hafta sonra 54 e düşmüştüm şimdi 2.hamileligim 49 la hamile kaldım 32+5 57 kiloyum 2 kilo daha alırım maksimum ne kadar az o kadar kolay oluyor kilo vermesi doğumdan sonra sağlık açısından da tabi fazlası zarar
Semilk05 Gok2Ay1 aynen bende 1 hafta sonra sağlık ocağına götürdüğüm de o kilodaydım hala sabit 55 aceba ne zaman 48 e düşerim 😂
Ebrusamet07 saldemir kilo alman hiç önemli değil bebek gelisiyrosa Dr sıkıntı yok diyor ben ilk bebegimde hamile kaldığım kiloda 1.5 kilo eksikle doğuma gittim 3 kilo doğdu kızım şimdi 2. Bebeğime hamileyim kilo hiç sorun değil kafamda
uykucuminnoss saldemir yorumları okudukça asıl ben üzüldüm 62 kilo ile hamile kaldım kabızlıktan ilk hafta 65 oldum şimdi 69 kiloyum ve daha 13 haftalık hamileyim. Ne yiyor içiyorsunuz da almıyorsunuz bize de söyleyin 😔😔😔