Yagmur-10 😀😀çok değil mi ya son aylarda napacaksınız asıl kilo o zaman oluyor

Dorukkusumm senden daha iyi değilde bunun mümkün olmadığını söylüyorum amniyon sıvısı bebeğin kilosu gögüsler kan hacmi plesenta filan 🤣ama tabi öyle düşünerek mutluysan bişi demem ama bir buçuk kilo imkansız bişi :) valla merak ettim ya ilk halinle son haline baksak ya nasıl aynı kilodasın😀😀

Dorukkusumm 36+6 olduk 8 kilo aldım bebeğimde çok kilo almadı 2500 ama çok yiyemiyorum kaç haftadır zaten yediğimde bebeğe aldırdı 7. Aydan beri kendi kilom sabit

Dorukkusumm bu mu 2 kilo almış haliniz? Pardon da sadece yanaklarınız bile 1 kilo almış. Siyah elbise, açısı yan. Karnınız gayet büyük. Gerek yok böyle saçma yalanlara bence. Bebek en aşağı 2,5 kilo olsa 2 de sizin aldığınız kilo, en kötü en kötü 4,5 kilo. Gerek yok saçma yalanlara ya.

Semrasntrk benim anladım kadarıyla bebeğin kilosunu ayrı kendini ayrı hesaplıyor ondan kaynaklı kilo almadım diyor zaten ilk fotoğrafıda kilolu öbürüde zaten shoplu :) ama yinede maşallah kendini böyle kabul etmiş

24 olacak bu gece 63 ile başladım ilk 3 ay 61e düştüm öyle de devam ediyorum

cherry_blossom kilo almayanlar şişmanlar zayıf olanlar alıyor tabi birde söylemeyen tipler var🤣🤣uydurmayı seçiyorlar takılmayın :) çıcuk olmuş 3800 4 kilo kendi diyor kilo almadım🤣🤣🤫🤫🤫boşverin

5 gün sonra

1234__ muhtemelen dediğiniz gibi ayrı hesaplıyor ancak o bile yanıltıcı. Göğüslere dolan sütler bile belli bir gramın üstünde. Amniyon sıvısı vs derken, kendisi zaten normalde de toplu yapıya sahip. Gerek yok böyle şeylere. Sağlıklı şekilde kilo alıp, bebeğimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim.

cherry_blossom veriyoruz ama ben 57 ile hamile kaldım 54 e düştüm ilk ay şu an 58 im mesela ve 6. Ayımdayım