1. Haftadayım ve tam olarak 10 kg aldım 😞 hayatım boyunca ilk defa bu kadar kilo aldım 🤯

_Deniz1 valla bende hiç anlamıyorum ben fil gibi hissediyorum kendimi😂

Aysenur-33 ilk dört ayda kilo alınmıyor zaten dört aydan sonra kilo alınmaya başlıyor

Dorukkusumm sormama gerek yok🤣dediğim gibi bebek içinde kilo alıyorsa sende alıyorsun demektir bebeğin üç kiloyken ya da iki kiloyken senin bir buçuk kilo almıs olman imkansız şişmansındır zayıflıyorsundur o ayrı

saldemir canım bnde 50 ile hamile kaldım suan 57 kiloyum 33 +1 günlük ic karın ile alakalı kilo almak bence

saldemir Merhaba. Sağlıkla kucağınıza alın in şa Allah💜 Ben 24. haftama girdim 73 kiloyum. 70 ile başladım.

saldemir ya bende 50 ile hamile kaldım su an 19 haftalık 56 buçuk olmuşum çok mu almışım acaba

ayse_65 bence gayet olması gereken kilo alımı diye düşünüyorum 🙋‍♀️

6ayı bitirdim 10 kilo almışım daha fazla almam umarım yada aldigim bebeğe gitsin inşallah

saldemir

20 haftalığım 5 ayda 5 kilo almışım nasıl sizce fazla kilo almaktan korkuyorum akıl verin kızlarrr

Bygltkn canım bu haftalardan sonra bebeğin de hızlı kilo alacak dikkat et biraz fazla bebeğine yararlı şeyler ye öğünlerini küçült ama sıklaştır ❤️

Tubaaaa1 bende 5 ayda 5 kilo aldım canım şuan 30haftalığım 9kilo aldım ama bebeğim de kilo alıyor bu haftadan sonra alacaksın kilo dikkatli ol