1 buçuk ayda 4 buçuk kilo aldım umarım bu şekilde devam etmem çünkü herhalde 30 kiloyla doğuma giderim şuan çocuğa gitse yine üzülmem 15+6 haftalığım bakalım bu ay ne kadar aldım

17 haftalık 1 kilo aldım

Gizemli

Turna44 benim de bulantılar azaldı iştahım arttı hızlı kilo almaya başladım 😭 16+3 daha 4 kilo aldım bile

yagizegemom ben de 36+2 yim 43 kilo ile hamile kaldım şuan 60 kiloyum ama bu kilomu bende hafızamdan silmek istiyorum 😂

Hayatim boyunca bu zamani bekliyormuscasina 17 kilo aldim:) 26+6yim umrumda degil kilo verilir kizlar canim ne isterse yiyorum

_Deniz1 ay vallahi kendimi tanıyamıyorum aynaya bakıyorum bu ben değilim ki diyorum 😂 Doğumdan sonra bi an önce veririz inşallah kuzucum 🫠😅

yagizegemom inşallah 10 günde gider hepsi🧡 ben de kendimi güzel bulmuyorum artık şişkoyum 😂bu kilo almayanlar nasıl almıyor anlamıyorum ya hayranım

67.5 kiloyla Hamile kaldım şuan 85.7

1. Haftamıza girdik oğlusumla 🥰🤰👶🧿🧸

Dorukkusumm 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣karnıma ağrı girdi bebeğin kilosu nerde sıvısı nerde plesentası nerde kardeş🤣🤣🤣ya da aşırı şişmandın zayıfladın ama yine imkansız

sevval04 34+4 haftalık hamileyim şuana kadar sadece 3.5 kilo almışım ama bebek gayet güzel kilo almaya devam ediyor maşalllah 🥰

16+5teyim 59ile hamile kaldım geçenlerde 63 olmuşum son iki üç gundur çok şişmiş göbeğim daha erken sanki bı iki gün sonra doğum yapacak halim var niye bu kadar çok şişmiş olabilirim?

Gokce35- cnm benim yok 38 haftalığım bir kilo aldım iki kilo aldım diyenlerin hepsi yalan ya çok şişmanlar zayıflıyorlar kendilerinin farkında değiller ya da sallıyorlar 🤣🤣🤣rahat ol yani bi kere bu biyolojik olarak mümkün değil bir kilo olanlara sesleniyorum sen bir kilo aldın ama bebek iki üç kilo o nasıl iş🤣🤣🤣

1234__ psikolojimi bozdular yahu biraz aldık deyin 🤦🤦

22+2 deyiz❣️ 56 ile hamile kaldım ilk 1 ayda 3 kilo verdim şu an 57 yim h🤭 hiç 5 aylık gibi değil diyorlar ama doktorum şanslısın bebeğin kilosu iyi sen almamışsın dedi o yüzden sıkıntı değil bebek iyi olsumda 🎀

Gok2Ay1 aynen bende 1 hafta sonra sağlık ocağına götürdüğüm de o kilodaydım hala sabit 55 aceba ne zaman 48 e düşerim 😂

1234__ şimdi ben 56 ile hamile kaldım 53 e falan düştüm ilk ay 🤷‍♀️şu an 57 yim , 22+2 deyiz şükür 🌸 şu an da kaç kilo almış oluyorum o zaman . Zaten herzaman 56 idim 5 aylık hamileyim 57 yim 1 kilo almış olmuyo muyum 🤷‍♀️

1234__ bunun imkanı olup olmadığını kontrole gidince Bi sorarsın mümkün mü değil mi diye 🤭😉