Minik0222 Anneadayi0404 maalesef kanamam oldu şimdi doktordan dönüyorum yeni ultrason resmimiz bu. Yeterki sağlıklı olsun 11+6 bu gece 12 haftalık olacak
dilan-62 miniktirtilinannesi04 Erkeğe benziyor bacaklarının aradından minik çıkıntı var. Bu şekilde olunca erkek diyorlar. Sağlıkla gelsin inşallah… 🙏🏻🤍🧿
Anneadayi0404 miniktirtilinannesi04 ben keseden tahmin ediyorum benim erkek ve kesem fasulye gibiydi her gittiğimde seninki yuvarlak ordan anladım
dilan-62 Bebisinannesi55_ çok ultrason görüntülerine baktım cinsiyet belirlenirken. Erkek olabilir canım. Sağlıkla gelsin inşallah 🧿🙏🏻🤍
Anneadayi0404 miniktirtilinannesi04 tabi onu allah bilir ama ben sadece araştırmalarıma göre öyle tahmin ediyorum ve yeme içme durumuna göre mesela ben tavuk yiyemiyorum kırmızı et yiyorum sende nasıl oluyor peki
Anneadayi0404 miniktirtilinannesi04 bende öyleyim tatlı normal hayatımda da yemezdim ama ağzımı tatlandıracak şeyler yiyorum böyle çikolatalı gofret felan ilk başta ekşi çok yedim şuan çok fazla yemiyorum
Bebisinannesi55_ dilan-62 ultrason terimlerinden anlıyor musunuz D Dr Fr G Bunlar ne anlama geliyor Bi fikriniz var mı