miniktirtilinannesi04 Anneadayi0404 olabilir hayırlısı neyse o olsun ama hep bir kız isteği olduğu için kız duyunca hemen bir heyecan basıyor
Anneadayi0404 miniktirtilinannesi04 sen kız mı istiyorsun ama emin ol anne ne isterse ne çok hissederse o oluyor
Anneadayi0404 miniktirtilinannesi04 5 6 ayda tam kesinleşir şimdiye kadar cinsiyeti hiç demedi mi doktor sana
miniktirtilinannesi04 Anneadayi0404 başta hep kız hissetim baktım rüyalarım ya altın bilezik yada kız çocuğu görüyorum maglum dediklerine göre hamilelikte kız gorursen erkek erkek görürsen kiz oluyormuş biraz isteğim yok oldu
miniktirtilinannesi04 Anneadayi0404 yok daha 11+5 hastalığım hastaneye 14de randevum var 12+2 olunca gidicem
Anneadayi0404 miniktirtilinannesi04 hayır yaa rüya hamilelikte doğru çıkıyor vallahi bende öyleydi bende hep erkek gördüm gerçekten üst üste aşırı görüyordum öylede oldu dediğim gibi anne ne hissederse ne isterse öyle oluyor umarım sendede öyle olur
miniktirtilinannesi04 Anneadayi0404 inşallah öyle olur bugün yengem de bana dediği kız odası diziyordin dedi tam sevindim bu dediğine sonra demesinmi ama benim rüyam tersi çıkar 🥺
Anneadayi0404 miniktirtilinannesi04 ilk gebeliğin mi ben genelde hep erkek olsun diye istekli olan anneli görüyorum sen kız isteyince şaşırttı İnan 😊
miniktirtilinannesi04 Anneadayi0404 evet ilk gebeligim çoğu insan erkek istiyor doğru diyorsun valla ama düşünsene cicili bicili pembis pembis elbiseli bir kız çocuğu ay cok hayalim var 😂🥰