guzelanne01_ esmerella37 canım burda tanımadığım 3 arkadaştan birisin sana da o arkadaşlara ettiğim gibi çok dua ediyorum samimiyetine temiz kalpliğine inanıyorum Hissim diyorki hamilesin bir kan versen♥️
mucizeolsunn esmerella37 sanki gölge gibi bişey var 🥺 çok sevindim senin adına inşallah kanda da çıkar 🥰 Rabbim bize de nasip etsin
mucizeolsunn esmerella37 ne kadar olmuştu isteyeli ve tedavi görüyor muydun acaba ben salı günü çatlatma iğnesi vuruldum da bekliyorum çok stresli ve heyecanlıyım
Yagmurrsn esmerella37 benimde reglime 5 6 gün varken böyle çıkmıştı bende değilim diye atmıştım üç gün sonra yaptığım belirgindi hamilesin bence çok belirsiz çizgi var görselde
cf__ esmerella37 ay ben gördüm sanki ikinci çizgiyi inşallah vardır🙏🏻🙏🏻 benimde erken gebelikte çok silikti sabah idrarıyla yapınca çok daha net çıkmıştı
aybukekurt55 esmerella37 benim de testim bvyle çıktı regl 6 gün varken yapmıştım inşallah senin de benimde bebeğimiz vardır amin🤲
Gunicka esmerella37 adetde koyulasacak o silik cizgi inshAllah adet tarihine kadad koyu rengde cikicak)
CayGetireyimMi esmerella37 ovulasyon testini de hatırlıyorum. Yumurtlamada. O ve de bu gebelik testi. Benim de böyle çok çok sıkıntı kamerada belli olmayacak kadar.