mommyinthefuture esmerella37 Bu test ile ilgili yorum yapamam ama Bi bugün de ovulasyon denesene canım. Bakalım nasıl çıkıcak.İnşallah vardır. 🤲🏻
esmerella37 mommyinthefuture insallah eve gidiyim onu da deniycem kzum 5 de ckkyorım isten zatwn 1 tane kaldı onu da bitiriyşm
mommyinthefuture esmerella37 Hadi bakalım.🤗Koyu çıkarsa o da biraz daha emin oluruz. Tek yürek olduk senin için görüyor musun bak. ☺️
Sampiyon0618 esmerella37 Rabbım mübarek gunler yüzü suyu hürmetine kalbindekini kucağına versin inşallah hamilesindir tez zamanda su gibi akıp gitsin günler kan verip pozitif sonuç aldign güne ulaş inşallah gönlüne göre versin inşallah kurban olduğum Rabbım
esmerella37 mommyinthefuture valla allah razı olsunnn bu mutlu gunumde benmlesiniz yaaa allah razı olsun 🥰🤲🏻🤲🏻🤲🏻
esmerella37 Sampiyon0618 aminn cnmm aminn allah bin kere razı olsn sizlerin duası sayesinde oldu zaten 🥰🤲🏻🤲🏻
Kyy01 Canım git bı kan ver en güzeli benim kanım pozitif olmasına rağmen erken gebelik testinde ikinci çizgi yoktu hatıra diye saklicaktim göremedim en neti kan
mayaden esmerella37 Yaa herkes bu anı bekliyormuş, var bencede kuzum silik çizgi karartilmista hele cok belli daha adet geçmediği için bu kadar silik olması normal ama 💜
guzelanne01_ esmerella37 canım burda tanımadığım 3 arkadaştan birisin sana da o arkadaşlara ettiğim gibi çok dua ediyorum samimiyetine temiz kalpliğine inanıyorum Hissim diyorki hamilesin bir kan versen♥️
Denizbtmn Bu test beni sinir etmişti hep beyaz çizgi var bu testte normal ucuz gebelik testlerinde çok net çıkmıştı lütfen onları deneyin.