Hamileanne esmerella37 değildir o çok nadir oluyor bide bozuk olunca çift çıkmıyor beyaz yer hep kırmızı oluyor
FatmaErdur esmerella37 bende bu şekilde öğrendim reglime 4 gün vardı şuan da 11+3 haftalık oldum inşallah bebeğinde seninledir
mucizeolsunn esmerella37 ne kadar olmuştu isteyeli ve tedavi görüyor muydun acaba ben salı günü çatlatma iğnesi vuruldum da bekliyorum çok stresli ve heyecanlıyım
esmerella37 mucizeolsunn yokk tedavı olmadım polikistik overim var bi 3.5 senelik evliyim hic korunmadım yani olduysa bir mucıze olur 🤲🏻🙏
bendiyebiriii esmerella37 ben de ileri düzey pcosluyum. Doğal yolla kaldım. Hatta haberim yoktu o kadar beklemiyordum ahshdjd. Ama bunca insan merakta kaldı bence bi test yapın be😬
mucizeolsunn esmerella37 yaa Allah’ım hadi inşallah olmuştur bu sefer biz de 2,5 senedir istiyoruz olmadı daha hayırlısıyla hepimize de nasip etsin Rabbim 🤲🥰
esmerella37 bendiyebiriii testim yok kzummm adette yaparm artık ama eve gcince bi ovulasyonum kaldı onu deniycem bakalım hala koyumu cizgi
Asel1211 esmerella37 benimde böyledi 11. Gün 10 civarı çıktı beta 🫶🏻❤️😍 yarın daha net olur ilk idrarla yap
Nurosss esmerella37 bnde böyleydi ilk yaptığımda bir kaç güne kesinleşir inşallah Biz 28 haftalık olduk darısı sana 🤭
lerem_merel Benimde böyleydi 🥰 şimdi 12+4 haftalık 🧿 rabbim sizinde gönlünüze göre versin inşallah güzel haberler alırsınız 🌹 ilk idrarda yapınca daha net belli olma şansı var tabi
esmerella37 lerem_merel yok sanırım cnm yaa ovulasyon yaptım 6 gun kala koyuydu 5 gun kala yaptım ondan biraz daha az koyu blemyrum
mucizeolsunn esmerella37 bugün 2 gün geçti sanırım gebelik testini tekrarlarsan anlayabiliriz belki biraz daha koyulaşmıştır