1Gozde1Yusuf- Avent soothie aldim 2li anne gogusune en yakin deniyo ama bakalm tutucak mi oglum tutmadi kızım insallah tutar
sorybaby Semilk05 bibsi aldı mı acaba o damaksiz mi oluyor bende öyle aldım da iki tane tam anlamıyorum 🤣
Hulya2626 sorybaby bebek emziği bırakamıyor uykuya geçişi zor oluyor. Diş yapısı bozuluyor, boğaz enfeksiyonu sık oluyor emzik yüzünden
sorybaby Hulya2626 enfeksiyon olmaması için temiz bakmak bizim elimizde kaynar suya koyup vermek gerekir emziği sürekli. Diş yapısının emzikle alakalı olduğunu düşünmüyorum genetiktir bu ve bence emzikle büyüyen çocuklar daha çabuk uykuya geçiyor ve anne bir nebze de olsun rahat annelik yaşıyor emzik takmayanlara gore. Bu da benim düşüncem 🥰
mervekaba HappyMom yenidoğan için damaksız daha iyi diye duymuştum. Bibs damaksız aldım tek emzik hakkı vardı 😅 15 günlük şu an, uyku probleminden dolayı verdim uykuya geçsin diye biraz biraz alıyor. Zamanla bağımlı olur diye de korkmuyor değilim.
Elis90 2kizannesi- benim kızımda emzik almadı. Emzik niyetine kullandı memelerimi resmen 🙈memeden çıkartınca otomatik olarak uyanıyordu. 1 saat kesintisiz uyuduğumu bilmem . Gercekten cok zor oluyor.
Ebrarkubra Hulya2626 benim kızım suan 3.5 yaşında… wee baby kauçuk emzik kullandık hemen tuttu. Her köşede bir emzik vardı bir ara Çocuk kopara kopara eksiltti. Sonuncu emzikte kopunca attı çöpe bir daha istemedi. Kendi kendine 23 aylıkken bıraktı
Gizzgzz bebeklerimveben_ evet biliyorum sıkıntı yok :) bips 4 hafta diğer silikonlar 6 hafta da bir değiştirilmesi gerekiyor farkındayım
Sahranr HappyMom benimki 4 aylık iki emzik cüruttuk maşallah ama yenisini aldım iki tane hemde ikisinide tutmadı eskisinin ucu gbi düz değil diye almadi yine aynısından bulmaya caliscam ama bulamiyorum düz uclu emzik
Cnsadl Emziğe alıştırmayın arkadaşlar hem çene yapısını bozduğu için hemde sonra bıraktırması zor olduğu için hiç gerek yok yarın öbürgün çocuğun diş yapısıda bozuk olacak Allah korusun.
ASELHAN Hulya2626 yok hayır benim çocuğum hiç zorlanmadı hatta kendisi bir buçuk yaşında bıraktı. Yani evet kurtarıcı emzik