CmreKsidar Yagmursnr gündüz uyku yapmıyorum ama artık vücudum direnemiyor bayılıyor geç saate kadar uyuyorum sersem oluyorum☺️
CmreKsidar Ledeyna21 en çokta rahat rahat yatmayı özledim birde çatı ağrısı var yatakta dönmek işkence elimi kolumu bacağımı her yere ata ata uyucam😂😂
CmreKsidar Feyzafeyza123 benimde uyuyamama erken haftalarda başladı ama İnan 30 dan sonra hergün boyut atladı ☺️
CmreKsidar annekuzusu_ ezecek gibi hissetmiyorum da nefes almak bile zorlaşıyor geceleri hele çatı ağrısı yatakta dönemiyorum ki acıdan
CmreKsidar Fts-fts11 bende bölük pörçük 1-2 saat bayılmışım yine uyandım bakalım ne zaman bayılırsam tekrar ☺️
CmreKsidar ikikedi-birbebek normal mi olacak ucuna gelmişsin şimdi her an her ağrıyı doğum sancısı sanarsın birde ☺️☺️
Xsare CmreKsidar 40+1 bu haftayı görürsen daha da ağırlaşıyorsun gece asla rahat uyuyamıyorum döneniyorum dönmek bir eziyet eşim hep inlemene uyanıyorum diyor 😅😅😬😬benişlerimizi sağlıkla afiyetle alalım da kucağımıza bunlar geçici inşallah 🥰🌸
CmreKsidar Xsare ben 22-23 haftadan beri çatı ağrısı yaşıyorum o yüzden o günden beri dönerken inliyorum koltuktan kalkmak zaten eziyet ☺️ Sağlıkla doğsunlarda canları sağolsun napalım ☺️
CmreKsidar bbh-20 bazıları gerçekten sorunsuz hamilelik geçiriyor sanırım herkesin bünyesi aynı şekilde kaldırmıyor hamileliği 😂 beni aldı aldı yerden yere vurdu valla☺️
Serena94 CmreKsidar 38+5 cidden 1de yattım 5 buçukta kalktım saat 7 oldu uyuyamadım kalkıcam şimdi. Gözlerim kıpkırmızı yorgun geziyorum gün içinde ama yok gece uyuyamıyorum. Aksi gibi gündüz de hiç uyuyamam sevmem hep gece uyurum napıcam bilmiyorum 🥺
CmreKsidar Serena94 bende 1-2 saat uyudum uyandım tekrar oda deliksiz bir uyku değildi zaten birazdan belki bir daha bayılırım. Gündüz bende uyuyamıyorum malesef çok nadir ☺️
CmreKsidar Betulaa bu zamana kadar uyudun yine sen bize nispet mi yapıyorsun 😂😂 inşallah geçici ve bir günlüktür çok zor uyuyamamak☺️
CmreKsidar BabyMinor hamile kaldığımda ilk aldığım şeylerden oda var yastık mastık fayda etmiyor bir yerden sonra 😂
Hazalert CmreKsidar 36+1 ve gerçekten ne zaman uyusam da pozisyonumdan ötürü bi kamyon dayak yemiş gibi uyanıyorum inanın bazen bende ağlıyorum
CmreKsidar Caglaa21 kelin bası olsa kafasına sürerdi derler ya öneri olsa ne olacak olmayınca olmuyor işte ☺️ Arada kasıklarıma aşırı başlı yapıyor bende doğurcam sanıyorum hele birde çatı ağrısı yok mu yatakta dönmek eziyet eziyet
CmreKsidar Serena94 insan ağlayacak raddeye geliyor ama yanlız değiliz inşallah bebeler doğunca güzel güzel uyur annelerini üzmezler bizde rahat rahat uyuruz amin ☺️☺️