melisa_kas CmreKsidar bende oyleyim gercekten iskence. bide gecelerk ayaklarimda basenlerimde cok agrilarim oluyor sag sol yatamiyorum. sirt ustubyatincada fena oluyorum . 32+0
CmreKsidar melisa_kas evet insan hiç rahat edemiyor 30 dan önce sırt üstü yatılıyormuş kemiklerim batıyor nefes alamıyorum o zaman ☺️
cahillesohbetikestim CmreKsidar magnezyum kullandığım halde bende öyleyim hareket etmek çok zor geliyor. Birde 13.5 oğlum var baya yoruluyorum artık. Çok şükür son 8 gün 🤣🥺
CmreKsidar cahillesohbetikestim magnezyum bende kullanıyorum fayda etmeyince hiç birsey fayda etmiyor gerçekten. Sizin çarpı 2 yorgunluk ama bitmiş artık ☺️ Sağlıkla kucağınıza alın
hayalperest2310 CmreKsidar kalça kısmım çürümüş gibi üstüne yattığım için sag sol dönmek ayrı eziyet 37+4 olduk bizde
CmreKsidar hayalperest2310 benim çatı ağrım var böyle hareketsiz yatsam bişey yok ama dönünce eziyet ee hareketsiz de rahat edemiyorum nasıl yatarsam yatayım. Sizin baya az kalmış Allah’tan ☺️
hayalperest2310 CmreKsidar benim 30 da çatı agrisi başlamıştı ayy çok kötüydü annem geldi bir hafta kalkamadım sıcak su torbası koydum sıcak taytlar giydim inanır mısn geçti o günden sonra ağrımadı
CmreKsidar hayalperest2310 bu sıcak tut lafını bir yerde daha okumuştum en iyisi bende deneyeyim. Çoğu zaman acıdan kalkamadığım icin yemek bile yapamıyordum insallah iyi gelir.
06Seyma-06 Benim daha 25 hafta ama inanın gece ansızın bel ağrısı ile uyanıp yatakta bir türlü rahat pozisyon bulamayıp sabaha kadar prizleri, kapı kollarını banyo lavobosunu VS sildim. Allah herkesin yardımcısı olsun ilk gebeliğim bende böyle beklemiyordum
CmreKsidar 06Seyma-06 benimde uyku sorunum erken haftalarda başladı anlayabiliyorum oluyor yani erkenden de ama 30 dan sonra iyice artıyor insallah sizin öyle olmaz ☺️
hayalperest2310 CmreKsidar annem zorla üşüttün diye diye yaptı ama etki etti yoksa çok korkuyordum doğuma kadar böyle mi olacak diye birde normal deniliyordu bir hafta cektim ama baya kötüydü inşallah sizde de yarar
CmreKsidar hayalperest2310 benim 22-23 haftadan beri var bu ağrı keske daha önce duysaydım valla ne denilirse yapardım 🥺 teşekkür ederim tekrar 🌸
hayalperest2310 CmreKsidar baya erken başlamış benim 30 da başladı o hafta agrıdı işte doktoruma dedim normal dedi nasıl normal olabilir dedim ki o kadar canım yanıyordu ki ağlıyordum annem bırakmadı kalkayım yataktaydım sıcak tuttum geçti valla o günden somra da ağrımadı çok şükür
CmreKsidar hayalperest2310 bende söyledim doktoruma normal dedi ama 30 dan sonra bebek bas aşağı döndü birde arada o baskı yapıyor iyice dayanılmaz oldu. Nasıl normal bilmiyorum ama insallah bana da fayda eder biraz olsun rahatlarım
sengull CmreKsidar ay nasılda bennn, doğurmadan güzel güzel uyumak demi benimde hayalimdi oysaki ama malesef uykular yalan oldu🥺🥺🥺