Tugcecv Mervegvn123 1 saatte 32 defa cise gidiyorum tuvaletten yazıyorum bunları baslarda insanlar nasıl doğuruyor diye hayret ediyordum şimdi anladım enine dikine istedikleri gibi kesebilirler yeter ki doğurayim 😂
Mervegvn123 Tugcecv tuvaletten cevap verıyorum cok güldüm adam uyansa wcde kıkırdıyorum nasıl açıklıcam 😂
Sahnedekimadam Mercan_Lina Ben hiç araştırmadım , video falanda izlemedim.O yüzden korkum yok şuan çünkü ne olacağına dair hiç fikrim yok😄 Temmuz 5 görünüyor bizimde
Mercan_Lina Sahnedekimadam ya izleme o zaman Valla bin pişman oldum izlediğime bide arkadaşım 2normal doğum yapmış arada ıdrar kaçırıyormuş bugün ağzından kaçırdı dahada korktum Valla😂
Mercan_Lina Mervegvn123 Valla ben acı içindeyken onun uyuması bile batıyor bana😂tencereyi kafasına geçiresim geliyor bazen😂
Tugcecv Mervegvn123 benimki horlamasindan benim kikirdamami duymaz cok rahatim😂 tuvalet kağıdı koyduğum demir rafi düşürdüm gecenlerde komsular bile uyanmıştır benimki resitalini hiç bozmadı bile aynı notada devam etti😂
Mervegvn123 Mercan_Lina sakin ol o tencereyi elinden bırak doğurursan yanında hastane cantasını birinin taşıması lazım 😂😂
Mercan_Lina Mervegvn123 😂😂😂Valla o hastane çantasını düşünmesem adam mefta bazen sırtım ağırıyo diyo he canım gel bide bana bu dertlerle 10haftadan beri sırtımı hissetmiyorum resmen
Sahnedekimadam Mervegvn123 Allah Allahh 😄 eski fiziğime kavuşmak istiyorum daha iyisi olmasını istiyorum kocamda spor yapıyor napim götü göbee salim miii
Mercan_Lina Sahnedekimadam evet onun çocukları biri 9 biri 8 yaşında bide hala devam ediyormuş ben şok içindeyim 😂
Tugcecv Mervegvn123 bu konuyla ilgili müthiş taktiklerim var seninle paylaşabilirim uyuyormus gibi yapip yumruk atarsan susuyolar 😂
Mervegvn123 Tugcecv bı gun uyurken ayagımı kafasına cıkarmısım adam şok sabah uyanmıs o göbekle bunu nasıl yapabıldın diyor 😂😂
Mercan_Lina Sahnedekimadam Valla doktora görünmüş galiba normal doğum yapanlarda bu varmış zaten gözüm iyice korktu