Sahnedekimadam Mercan_Lina Bende izinde geliyorum valla 😄 53 /61 /22.hafta doğumdan sonra spor falan halledicez napalım
Mervegvn123 Sahnedekimadam dogumdan sonra uyursan spora gidersin 😂😂 ben bi halt yiyebileceğimi düşünmüyorum şahsen bebiş yokken bitmiyor iş güç
Sahnedekimadam Mervegvn123 Az uykuya dayanıklıyım uyku sevmem zaten 😄 spora gidemem ever ama evde yapabilirim set set seviyorum yani üşenmem . Hiç korkmuyorum nedense 🫣😁
Tugcecv Mervegvn123 o tekmeler yalancı sancilara dönünce gece mide yanması penguen gibi yürüyüşler ne tarafa yatsan nefessiz kalma olayları başlayınca dogurayim diye gun sayıyorsun ama 😂😂
Mervegvn123 Tugcecv tugce sende al bi tırı geç direk üstümden rahatla kurban olayım ne olsun istiyorsun kız 😂 korkutma benı benım en büyük ekşınım serum taktırmak oldu bu zamana kadar ben dogurmayacam kestirtemem kendimi
Nurcanben Aysenurunal of daha ne kadar inanmaya devam edeceksiniz böyle hurafelere hem aşağıda hem yukarıda çizgisi çıkanın cinsiyeti ne oluyor çift cinsiyetli falan mı
Mercan_Lina Sahnedekimadam sezeryanmı olacaksın canım ben videoları izledim normal doğumda Allah güç kuvvet versin Valla
Mervegvn123 Sahnedekimadam işte bu yuzden ben göbikli gebe kaldım 😂😂 benım spora gıtmem baktım butun gunumu alıyor gıt gel dus al falan bende gıtmekten vazgectım evdede aktıvıte olarak temızlık yapıyorum 😂😂
Tugcecv Mervegvn123 1 saatte 32 defa cise gidiyorum tuvaletten yazıyorum bunları baslarda insanlar nasıl doğuruyor diye hayret ediyordum şimdi anladım enine dikine istedikleri gibi kesebilirler yeter ki doğurayim 😂
Sahnedekimadam Mercan_Lina Çapa takipliyim ben hangisini uygun görürlerse canım , normal görünüyor , kordon vs bir şey çıkmazsa
Sahnedekimadam Mervegvn123 Ama hiç dikkat ettin mi heryer squat poposu .. Asla düz popo yok insanlar deli gibi spor yapıyor😄
Mercan_Lina Sahnedekimadam ai inşallah normal yapabilirsin ben normal istiyorum bakalım hazıran bebesi ne olacak
Mervegvn123 Mercan_Lina aşkım benımkilerde titreşime girmiş elektrik kablosu gibi duruyor normal demekkı 😂
Mervegvn123 Sahnedekimadam asla deme benımki düz bi poposan kilo almıyorum 😂 buda benım farkım olsun bu arada neden cidden bunun popülerliği
Sahnedekimadam Mercan_Lina Ben hiç araştırmadım , video falanda izlemedim.O yüzden korkum yok şuan çünkü ne olacağına dair hiç fikrim yok😄 Temmuz 5 görünüyor bizimde
Sahnedekimadam Mervegvn123 Allah Allahh 😄 eski fiziğime kavuşmak istiyorum daha iyisi olmasını istiyorum kocamda spor yapıyor napim götü göbee salim miii