Tugcecv Mervegvn123 amin hepimizi güldürsün 😂😂 gülmek kasları calistiriyormus yapabilecegimiz en kolay spor
Mercan_Lina Sahnedekimadam Valla doktora görünmüş galiba normal doğum yapanlarda bu varmış zaten gözüm iyice korktu
Mervegvn123 Tugcecv en sevdiğimmm 😂 yerkende çalısıyordur ozaman bu kaslar ozaman ben neden kılo alıyorum
Tugcecv Mervegvn123 boğazımızdan midemize küçük şirin yemek parçacıkları indigi icin olabilir 😂 bebek emiyormus zayıflıyormussun öyle diyolar insallah kandirmaca değildir bana aldırdığı kilolari emzirirken ona nakil edebilirim umarim
Mervegvn123 Tugcecv ya işin şakası bı tarafa en kılolu donemımde hamıle kalıp üstüne +8 ekledım psikolejım bozuldu aynaya bakınca o şirin hamile göbeğini değil kocaman kendimi görüyorum bugün doktorla konustum 12 kıloya kadar dogumdan sonra gıder fazlasını alma dedi ama morel sıfır ciddi anlamda kendımı bi sarsmam lazım
Mercan_Lina Tugcecv 26/2 17kilo almışım ben onu ömür boyu emzirmem gerekiyor o kiloları gidermem için 😀 kilo değilde memede çatlama oldu bide sıkınca süt geliyor sizede oluyormu
Havvaca Çizgisi olanların kaçıncı haftasında çıktı çizgiler. Benim doğumdan önce çatlaklarım vardı hızlı kilo alıp vermekten. Şu an 18 haftalığım karnım 7 aylık gibi maşallah çocuk şimdiden 60 cm diye düşünüyorum. 😂 Harita gibi çatlak ama çizgi falan yok 😂
Tugcecv Havvaca bana da ikiz mi diyorlardı karnım büyük diye bu göbek bebek değil tamamen kendi emeğim birazı hamurisi birazı tatli diyordum 😂
Tugcecv Mervegvn123 17 kilo aldım üstüne şeker çıktı üstüne bebek iri normal doğum imkansiz dedi hic istemeden sezeryan doğum yapacağım işin şakası bi tarafa yemekler cok güzel ama kilo her zaman başa bela 😥
Mervegvn123 Mercan_Lina canım ben bu süt gelme olayını iyi duymadım cok bılgım yok ama erken dogumu tetıklıyor demıslerdı doktoruna sordunmu
Tugcecv Mercan_Lina benim karnım picasso eserlerine döndü mememde çatlama yok ama sıkınca süt geliyor fakat sıkmamak lazımmış hatta ebe bana kese bile yapma dedi sıkma sakın artık 😂 memen yokmus gibi davran
Sahnedekimadam Mercan_Lina Yok bee kız o zaman kimse yapmazdı. Arkadaşında başka sorun var aklını bulandırma😄
Mercan_Lina Mervegvn123 doktor bana sordu sıkınca süt gibi geliyormu dedi evet dedim tamam dedi aaaaa erken doğum Allah korusun 🥲😥