esmerella37 adatuna yok diye bundan bkıyım dedim daha dün silikti boştu hattaa cizgiyi zor goruyordm bgun koyuu ayy
esmerella37 Hira22mehdi inşallah kzummm ruyamdada gordum kandil gecesi gebelık testim silik ckıyordu 🥰🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Ftsyldrm esmerella37 kuzum hemen acile git kan ver gidecek durumun varsa yoksa sabah direk git eşine süpriz yap hemen ümitlenmesin oda söyleme git sabah devlette kan ver Ondan sonra eşine söyle ben de reglim den 6 gün önce öğrendim
bademli_puding esmerella37 bildiğim kadarıyla ovulasyonda yumurtlama sonlarında bu kadar net çizgi olmaz ancak gebelikte bu kadar net oluyo inşallah vardır kuzum
Ebrarliva Ya bence hamilesinn canım bu mübarek 3 aylar hürmetine yarın güzel haberi alırsın inşallah🤲🤲🤲🤲♥️♥️♥️
Betbet98 esmerella37 kuzummm bence hemen bi kan ver acile gitme şansın var mı?? Veya eşin eczaneden test alsaaa aşırı merak ettim inşallah hamilesindir🥹😍😍😍
yenibirannis esmerella37 ben demiştim ama ben hamileyken ovulasyon testinde daha silik cikmisti düşün senin baya koyu cikmis kuzum yarın direk kan ver testle uğraşma ay valla bende mutlu oldum çok şükür ama dedim sana bu ay aramıza katılcan diye🙏🤭❣️❣️
Aysel_krdg esmerella37 bence gebelik olabilir ama regl gecikmemiş tekrar yumurtlama da olabilir en iyisi gebelik testi yapmak bende ovulasyonla öğrendim çift çizgi koyuydu reglim gecikmişti