Betbet98 esmerella37 kuzummm bence hemen bi kan ver acile gitme şansın var mı?? Veya eşin eczaneden test alsaaa aşırı merak ettim inşallah hamilesindir🥹😍😍😍
adatuna Ftsyldrm bu testler vücuttaki LH hormonunuzu ölçüyor sadece, bu hormanda her gün aynı şekilde olmuyor vücutta. Örneğin çok fazla su tükettiğiniz bir gün de silik çıkabilir, saatlere göre koyu çıkabilir. Bu gebelikle ilgili bir durum değil.
yenibirannis esmerella37 ben demiştim ama ben hamileyken ovulasyon testinde daha silik cikmisti düşün senin baya koyu cikmis kuzum yarın direk kan ver testle uğraşma ay valla bende mutlu oldum çok şükür ama dedim sana bu ay aramıza katılcan diye🙏🤭❣️❣️
esmerella37 yenibirannis inşallahh yaa inşallah katılmısımdırrr kuzummmmmm 🤲🏻🥰🥰🥰🥰🥰🤲🏻🤲🏻🤲🏻 evet sen cok soyledin bana
Deryana esmerella37 canım seni üzmek gibi olmasın ama sen yine de fazla sevinip sonra daha fazla üzülme diye söylüyorum eltimin de testi böyle çıktı hamile olduğunu düşündü 10 günde gecikme olmuştu sonra kanaması oldu dr dedi hiç hamile kalmamışsın bu kanamada bebek değil karnında kan birikmiş ve test yanlış sonuç vermiş ama inşallah sen hamilesindir🤩😍
esmerella37 Deryana inşallahh kzumm evet sevinmemem gerek aslında ama elimde degl daha dün cokk silikti
Vaveylaanur esmerella37 canım bence bu günü de değerlendir ne olur ne olmaz değerlendirin inşallah hakkında hayırlısı olur😘😘
ArvenMom esmerella37 yürüyerek gidebiliceğin eczane varsa durma ben olsam durmam taksiyle bile giderim 🙈
Kyy01 Bazı eczaneler eve servis yapıyor bı bak istersen tek gebelik testi getirmezler ama yanına biseyler ekle😁