momyy__ esmerella37 evet çok gördüm böyle pozitif gören Allah’ım hayırlısiyla nasip etsin inşallah gebelik testi de yap hemen bize de haber ver tabi
Elifberenzeynep esmerella37 nöbetçi eczaneden test alip yap bence bu heyecanla bizde uyuyamayiz 😊😊🤲 hep dua ettim sana inşallah hamilesindir yaa❤️
esmerella37 Elifberenzeynep eğer olduysa inan sizin dualarınız sayesinde ne dilerseniz dileyin bende valla 🥰🥰 insallah pozitiftir oda
esmerella37 Pamuk aminn kzummm aminnn inşallah ayyy yerimde duramıyorum titriyorum resmenb zor yazıyorum size inan 🥰🥰🥰 bu mutlulugm insallah kısa sürmezz🤲🏻
Ftsyldrm esmerella37 ay dua etmiştim size görüyordum postlarda ay hadi inşallah vardı canım benim 🌺🥰❤️❤️❤️
Pamuk esmerella37 kiz bide beni düşün 13 sene 1 kere bile hamile kalamadim onu görünce 6tane gebelik testi yaptım 🤣
Ftsyldrm esmerella37 kuzum hemen acile git kan ver gidecek durumun varsa yoksa sabah direk git eşine süpriz yap hemen ümitlenmesin oda söyleme git sabah devlette kan ver Ondan sonra eşine söyle ben de reglim den 6 gün önce öğrendim
Patito__ esmerella37 cnm hemen acile git devlette test ver bn ole yptim agrim vr ilac iciorm dedm birde brkmam gerek. Snde iccem de karnm agrio vsvs kan tahlili yapiolr bir saate çıktı
esmerella37 Pamuk yaaa rabbim herkeze nasıp etsin kımseye bekletmesin cok zor inanki 🥹🥹 sen daha iyi bilirsin tabiki bunu
Hira22mehdi esmerella37 ay inşallah canım yaaaa ama ikinci kez yumurtlamada olabilir ama inşallah gebelik vardır hemen yarın kan ver çokda varmış adetine dualarımdasın
esmerella37 Hira22mehdi inşallah kzummm ruyamdada gordum kandil gecesi gebelık testim silik ckıyordu 🥰🤲🏻🤲🏻🤲🏻
adatuna LH hormonu regle yakınlen artabiliyor. Bence ovülasyon testi yerine erken gebelik testi yapmanızda fayda var.
esmerella37 adatuna yok diye bundan bkıyım dedim daha dün silikti boştu hattaa cizgiyi zor goruyordm bgun koyuu ayy
Ilaydaerd esmerella37 benimde hastalığıma 8 gün varken öğrendim ve ovülasyon testiyle öğrendim 3 gün üst üste ikisinde koyu çıktı sonra buraya attım test yap dediler yaptım ve pozitifti