esmerella37 Slakiprtci ayy inanmiyorum vallaaa ben annemi olucam smdi zor ttuyorum kendimi eve gitsemde aglasamm mutluluktannn
Slakiprtci esmerella37 yaaa sende benim gibisin bende çok bekledim sonunda hamile kaldım çok ağlamıştım bütün göz yaşlarımız böle mutluluktan olsun 😇🤲🏻
Ftsyldrm Zeynepozcan pardon nerden kanaat getirdiniz bu duruma hemen bozuk diyorsunuz kızın kursağında bırakıyorsunuz biraz daha dikkatli yorum yaparsanız sevinirim!
Betul124 Zeynepozcan bozuk değil canım bende böyle öğrendim gebeliğimi daha minicik o yüzden böyle çıkıyor ☺️
Zeynepozcan Betul124 silik çizgiye bir şey diyemem ama diğer belirgin çizgi bu kadar köşede olmaz normalde
esmerella37 Zeynepozcan evet onun bende farkındayım onca gebelık testi yptım erkenden hic boyle olmamıstı diger testlerde oldu tabi ama blemiyorum umarım dogrudur vardır bebegim benledir ya 🥹
Zeynepozcan esmerella37 aşkım ben iki gebeliğimde de kullandım bu testten 6-7 tane ve hiçbiri de bu kadar köşede çıkmadı
Haticeninannesiii esmerella37 kenarda olmasının Bi önemi yok test kaydığı zaman oluyor bu çok normal Bi durum bilmeyen arkadaşlar biraz abartmış