NobleMom esmerella37 neyse olmuş artık takma kafana. Adet gününe kadar beklicek misin şimdi. Beş gün kaldı dimi. Bence iki gün sonra normal kaset test yap. Adetten üç gün önce sonuç veriyor kaset testler
esmerella37 NobleMom hahaha yok yapmıycamm ozamanda oyle dedim yapmıstjm 😂😂 evde ovulasyon vr 1 tabe onu yapıcam gene 😅
Haticeninannesiii esmerella37 kenarda olmasının Bi önemi yok test kaydığı zaman oluyor bu çok normal Bi durum bilmeyen arkadaşlar biraz abartmış
Gulumm1 esmerella37 ben çizgi goruyorum sanki😍. Ben 5 hun kala öyrendi çok çok silik çizgi ile. Her gun yaptım az az koyulaştı. İnşAllah hamilesindir. ❤️
Gunes63 esmerella37 bende çok silik biz çizgiyle öğrenmiştim hamileliğimi 🥰 bebeğin seninledir inşallah canm Rabbim hayırlı ve sağlıklı bi evlat nasip etsin 🫶🏻🤲
Slakiprtci esmerella37 yaaa sende benim gibisin bende çok bekledim sonunda hamile kaldım çok ağlamıştım bütün göz yaşlarımız böle mutluluktan olsun 😇🤲🏻
Minikkoalam11 esmerella37 inşallah vardır umarım hamilesindir🙏🏻 Rabbim gönlüne göre hayırlısını nasip etsin