Gunicka esmerella37 bir post paylasdim bir kiz yazdi onda da adet gununden sonra gosdermis test Bebek Erkek) bende de adetden sonra gosderdi Test Bebek Erkek)
Gunicka esmerella37 hamilelikde goğüz arisi genelde hamilelik belirtisi ama ben yasamadim ) ben idara cok cikyordum gece bile
Bade0022 esmerella37 benimkide aynı testti ve adetime 6 gün vardı senin ki gibi hayalet bir çizgi vardı ve şuan 34 haftalık hamileyim bende silik çizgi görüyorum ben o zaman kan vermiştim beta yeni yükseliyordu bence sende bir kan ver
NobleMom esmerella37 kuzum gene geçen ki gibi olmasın ama burda ikinci çizgi var 🙄 ve sen gene testini attın 🙃ne istiyorsun sen bu testlerden niye atıyosuuunn 😂
esmerella37 NobleMom snir oluyorum yapasıya net cıkmayınca delı oluyorum cnku kendimi yoruyorum atmayınca hic dkkatlıde bkmıyorum yptım tek czgi cıktı hemen cıkasıya cektım attım 2 cı yok dye
NobleMom esmerella37 neyse olmuş artık takma kafana. Adet gününe kadar beklicek misin şimdi. Beş gün kaldı dimi. Bence iki gün sonra normal kaset test yap. Adetten üç gün önce sonuç veriyor kaset testler
MugeGuness esmerella37 çok net var benim daha bile silikti 🥰 bir de normal kaset test dene bence benim onda çok daha koyu çıkmıştı nedense 😃
Hubeyb9 esmerella37 daha çok erken bekle bence yani kendini de yıpratma. En kesin sonucu kanda alirsin yapacaksan onu yap. Adete 7 gün kala hcg yükseliyor kesin sonuç veriyor. Git öğren kendini ona göre hazırla. İnşallah vardır.