burcin-2202 Damlasupilcioglu 2 ayımız kaldı . Mira ya da Meyra düşünüyoruz karar veremedik daha tam . 🫶
mathildays1 pinkioctober yaaa öyle mi düşünüyorsun benim de kayınbabanın adı olduğu için pek istekli değildim 🙈 2.isim koyar onu kullanırız diyordum ama pek yakıştıramıyorum isim 🙈
pinkioctober mathildays1 iki isim olunca genelde okulda falan ilk isim kullanılıyor gibi geliyo bana tanımayan insanlar. Sizin nası hoşumuza giderse tabi☺️
Gozdece_06 Damlasupilcioglu bende çok fazla kız istiyordum ve hissediyordum bi oğlum var belki de ondan ama ikinci de oğlan bizde Arel koyucaz adını ikinci bi isim daha düşünüyorum ben ama yanına uygun içime sinen bişey bulamadım.
Damlasupilcioglu Gozdece_06 sağlıkla gelsin, adıyla yaşasın inşallah 🤲🏻 Arel ismi de güzel, yanına ne uyar bilemedim bende. 🥰
Damlasupilcioglu mathildays1 içinizden ne geçiyorsa gerçekten neye ısındıysanız ona karar verin başka da bişey düşünmeyin, kafa karıştırmaya gerek yok 🥰🥰🧿
Gulsahakdag 2 isim hiç sevmem asla koymam diyodum büyük konuşmuşum😂 ben defne dedim eşim sare dedi. İkimzde vazgeçmeyince Defne Sare de karar kıldık 🤷🏼♀️
Hizligonzales Damlasupilcioglu Adiyla yaşasın ins. Bir oglum var Barlas Noyan ikinci daha cinsiyet belli degil kiz olursa Tomris Umay olacak ama erkek olursa daha dusunmedik.
Damlasupilcioglu Hizligonzales inşallah çok teşekkür ederim 🌸 sizin minikte adıyla yaşasın, sağlıkla gelsin 🤲🏻🥰
Umrangunes PrensesAnnesiiiiiiiii ben yüsra diyorum daha yakin geldi bu isim bana begendigim bi isim hem