mistocookie Damlasupilcioglu ben de İpek diyordum:) erkek olacak bebişimiz, muhtemelen de adı Kaya olacak gibi♥️
Damlasupilcioglu mistocookie Atlas isminden önce bende Kaya düşünmüştüm, sonra eşim Atlas ismini söyledi bizde ona karar verdik 🥰
Damlasupilcioglu AsyaCngz55 hahahha 😂😂 isimleri soyisimle birlikte söyleyin kulağa en güzel hangisi geliyorsa onu koyun bence 🥰
Damlasupilcioglu AsyaCngz55 oyyyy maşallah 🤲🏻 hayırlısıyla adıyla yaşasın inşallah canım benim, sağlıkla gelsin 🥰
Damlasupilcioglu Yesilady Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻 yiğit ismi olabilir belki 🥰
pinkioctober mathildays1 sadece mustafa çok hoş değil mi eşimi ikna edebilsem Mustafa istiyordum ☺️ ikinci isim olmasa da olur
mathildays1 pinkioctober yaaa öyle mi düşünüyorsun benim de kayınbabanın adı olduğu için pek istekli değildim 🙈 2.isim koyar onu kullanırız diyordum ama pek yakıştıramıyorum isim 🙈
Damlasupilcioglu Yulos bence eşiniz Nil oya ismini birlikte söyleyince Niloya oluyor ondan saçma diyebilir, ortak karar veremiyorsanız ikisinden birini seçin 🥰
Yulos Damlasupilcioglu ben de zaten çizgi film kahramanı niloya gibi tatlı bir kız olsun diye Nil Oya koymak istiyorum zaten 🙈 eşim de çocukla dalga geçerler diye istemiyor…
Songul_33 İlk göz ağrım kızım 9 yaşında adı Merve Begüm Şimdi 32 haftalık diğer kızım adı Ceylin Umay olacak inşallah Allahım sağ sağlim kucağımıza kavuştursun. 😊😊😊🥰🥰🥰🥰