pinkioctober mathildays1 iki isim olunca genelde okulda falan ilk isim kullanılıyor gibi geliyo bana tanımayan insanlar. Sizin nası hoşumuza giderse tabi☺️
Arcin Damlasupilcioglu lina koydum ben. 5.mart da dogum yaptim. Iki oglandan sonra cici bir kizim oldu… Darisi size insallah.
Damlasupilcioglu Arcin ayyyyy 3 günlük bir prenses demek 😍 Allahım ömrünü hayırlı eylesin inşallah 🤲🏻❤️
atlasinannesi_ Damlasupilcioglu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah canım benim tesadüfün böylesi işte 🌹
Damlasupilcioglu atlasinannesi_ eveeettt ya çok sevindim ama 😍😍 amiiin inşallah sağlıkla kucağımıza alalım 🤲🏻❤️
Damlasupilcioglu mathildays1 içinizden ne geçiyorsa gerçekten neye ısındıysanız ona karar verin başka da bişey düşünmeyin, kafa karıştırmaya gerek yok 🥰🥰🧿
Arcin Damlasupilcioglu amin allah razi olsun… Rabbim sizlere dogum icin güc versin. Ben iki oglanda normal dogum yaptim. Ama kiz sezeryan ile dünyaya geldi. Olsun cok sükür ikimizde iyiyiz. Sagligimiz yerinde. Yarin hastaneden cikiyoruz nasip ise. Bu aksam son. Insallah….