Ferayzaman Damlasupilcioglu belki farklı gelicek size çokta güzel bir isim memleketimin ismidir anlamı Diyarbakır ❤️Kürtçe ismi Amed’ tir bizler Diyarbakır’da erkek çocuk olunca bu ismi genellikle bırakırız .bende hep diyordum erkek olursa Amed olucak diye
Yesilady Simay13 kızımın ismi de Elisa :) biz çok severek koymuştuk 5 yıl önce. Sağlıkla gelsin inşallah 🌸
Yulos Kızımın adını Nil Oya koymak istiyorum ama eşim saçmalama diyor. Saçma mı sizce? Nil Oya öyle çok hoşuma gidiyor ki….
Damlasupilcioglu Yulos bence eşiniz Nil oya ismini birlikte söyleyince Niloya oluyor ondan saçma diyebilir, ortak karar veremiyorsanız ikisinden birini seçin 🥰
Hzzz Yulos kulağa ayrı ayrı hoş geliyor ama dalga gecmesinler niloyaaa niloyaaa diye ondan demis olabilir eşiniz
Yesilady İkizlerimiz olucak Allah’ın izniyle. Bir kız bir erkek :) kız için Meyra çok içime sindi. Anlamı da çok güzel. Erkek için karar veremedik. Eymen, Selim, ya da yiğit. Belki de göktuğ :))))
Damlasupilcioglu Yesilady Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻 yiğit ismi olabilir belki 🥰
AsyaCngz55 Kutay Talha Miraç Alparslan ASEL Aysu İzel Simay 😂😂😂 isim konusunda kararsızlığım tartışılmaz bence
Damlasupilcioglu AsyaCngz55 hahahha 😂😂 isimleri soyisimle birlikte söyleyin kulağa en güzel hangisi geliyorsa onu koyun bence 🥰
Solmelegi_34 Damlasupilcioglu benimde ilk hamileliğim🤗 niyetim erkek olmasıydı kız oldu rabbime çok şükür herkese nasip etsin inşallah🤲 Zeynep sâre koymayı düşünüyoruz adını🤗
Edremizz Damlasupilcioglu inşaAllah Rabbim sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin hepimize bende Eren Ahmet koyacağım ☺️🥰