Sinem1925 Damlasupilcioglu erkek olursa Aslan kız olursa düşünmemiştik kızımız oluyor MASAL koyacagız nasipse 🥰🌸
shrbnaltn Bilgedmrck efnan koyacaktık bizde isimli yaptırdık ama isimden vazgeçtik isimli elimizde kaldı
Damlasupilcioglu atlasinannesi_ amiiin inşallah 🤲🏻 ayyyyy inanmıyorum, bi an okurken değişik hissettim kendimi 🥺 bizde de kız ismi bende hep vardı ben belirlediğim için erkek ismini babasına bıraktım oda Atlas koymak istedi benim de hoşuma gidince ona karar verdik 💙
atlasinannesi_ Damlasupilcioglu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah canım benim tesadüfün böylesi işte 🌹
Damlasupilcioglu zelihaguzelsu eğer istemiyorsan bence rüyanda gördüğün ismi koymalısın, beni yanlış anlama sakın sadece kendi fikrim 🌸
yarenakca Erkek bebeklere isim bulmak çok zor ya 😕 Biz de çok kararsızız ama Barlas düşünüyoruz hayırlısıyla 🥰
yarenakca Damlasupilcioglu kesinlikle. Kız isimleri hem çok fazla hem de birbirinden güzel, ama erkek isimlerinde pek seçeneğimiz yok 😁
Sevgikaynarrr Biz kız bekliyorduk renkli ulturasonda erkek olduğunu öğrendik kızı olucaklara belki bi fikir olabilir biz elis liva koymayı düşünüyorduk😊