Damlasupilcioglu mathildays1 direk aklıma Alp geldi, Mustafa Alp kulağa hoş geliyor tabiki de karar sizin 🥰
pinkioctober mathildays1 sadece mustafa çok hoş değil mi eşimi ikna edebilsem Mustafa istiyordum ☺️ ikinci isim olmasa da olur
Yesilady Simay13 kızımın ismi de Elisa :) biz çok severek koymuştuk 5 yıl önce. Sağlıkla gelsin inşallah 🌸
Efsane2014 Simay13 benim 1 kızım var adı efsane 2. Kız olursa Hanzade olucak erkek olursada Saygın düşüüyoruz
cahillesohbetikestim Damlasupilcioglu büyük oğlum Muhammed Alparslan Küçük oğlum Metehan Arslan olacak inşallah 🦁💙
elif-35 cahillesohbetikestim ben de üç isim koydum oğluma bu yüzden 🤭 kimliğe ikisini yazdık üçüncüsünü yazmadık
Hilalina Kızım Toprak Lina hamileyim şu an erkek cinsiyeti hiç bir ismi yakıştıramıyorum erkek ismi çok zormuş Umut Kayra olsun diyor eşim ama bilemiyorum 🥲
zelihaguzelsu Ben rüyamda bebeğimin adını Yusuf koyduğumuzu gördüm ama maalesef kayınpederimin adı olucak Yakup
Damlasupilcioglu zelihaguzelsu eğer istemiyorsan bence rüyanda gördüğün ismi koymalısın, beni yanlış anlama sakın sadece kendi fikrim 🌸
elif-35 zelihaguzelsu Yusuf Yakup koyabilirsiniz.hem kendi isteğin hem büyüklerin de gönlü olmuş olur