PrensesAnnesiiiiiiiii Damlasupilcioglu kararsızım kızlar sizce Şüheda Menesa Yüsra Hangisi sizce güzel
Damlasupilcioglu PrensesAnnesiiiiiiiii yüsra biraz daha sıcak geldi, menesa ismini ilk defa duyuyorum 🥰
Umrangunes PrensesAnnesiiiiiiiii ben yüsra diyorum daha yakin geldi bu isim bana begendigim bi isim hem
Ferayzaman Damlasupilcioglu belki farklı gelicek size çokta güzel bir isim memleketimin ismidir anlamı Diyarbakır ❤️Kürtçe ismi Amed’ tir bizler Diyarbakır’da erkek çocuk olunca bu ismi genellikle bırakırız .bende hep diyordum erkek olursa Amed olucak diye
yarenakca Damlasupilcioglu kesinlikle. Kız isimleri hem çok fazla hem de birbirinden güzel, ama erkek isimlerinde pek seçeneğimiz yok 😁
Damlasupilcioglu yarenakca genel olarak erkeklerde o var, mesela hediye konusunda bile kızlara hediye almak zor olmuyor ama erkeklere hediye almak çok zor 🤭🥰
Esen9- Kız olursa Elif Rana istiyordum. Erkek bebişim olucak Kerem ile Aybars arasında gidip geliyorum sizce hangisi ??
Damlasupilcioglu Esen9- kerem bence, soyadınızla hangisi daha uyumlu ben ona da baya dikkat etmiştim 🥰