Dilaraanl Mericylmz tunasmom Mericylmz Syma_07 Ttgce Cinarsaitinannesi Ebrarliva Mhtpflz kızlarr ben de 23. Haftamdayım 2 gündür tekmelerini az hissediyorum ya aranızda böyle olan var mı cok endiselendm
Ebrarliva Dilaraanl cnm bende az hissediorum daha yeni yeni hissediorum zaten artacaktır zamanla benimkincok sertlestirior kendini doktor normal dedi sol tarafına uzan bak istersen eğer ara ara atiorda bişi olmaz çünkü bu hafatlarda bebekler uyurmus
Cinarsaitinannesi Dilaraanl arasıra bu şekilde yapabilir yorulduysan falan da az hareket edebilir çikolata ye ayaklarının altına yastık alıp uzan o şekilde hareket eder benim ki ediyordu yani o şekilde
tunasmom Dilaraanl olabilecek şeyler canım daha küçük bir bebe benimde hissetmediğim zamanlar oluyor ilerleyen haftalarda daha net hissedeceğiz hareketlerini
Mhtpflz Dilaraanl canım o haftalarda hep öyle olur sakin ol bi gün daha hareketli birgün daha sakin geçer benimde hep öyleydi halende öyle
Ebrarliva Dilaraanl benimde öyle canım bazen çok atior bazende hiç hissetmiordum bu haftalarda sürekli uyurlarmis
Azeriqizi Benimde bebis kucuk ama kendimde zayifim hic dert etmiyorum doktorumda onemli degil dedi.bu haftalsr kilosu o kadar onemli degil zaten ilerki haftalarda yeteri kadar kilo almazsa daha cok beslenmeyi dusunuyorum
cherryblossom7 Cinarsaitinannesi merhaba kasar ve ceviz tüketiminde gramajiniz var mi yani örneğin 10 ceviz 10 dilim kasar mesela
Cinarsaitinannesi cherryblossom7 yok canım göz kararı yiyordum 3 4 bütün ceviz 7 8 dilim de kaşar olurdu hergun yiyordum ama kahvaltıda
TugSozTan Bugün detaylı ultrason girdik 22+5teyiz 511 gr kızım ❤️ 15.haftada plasenta aşağıda demişlerdi bugün gayet yukarı her şey iyi dedi doktor 🫠
Mericylmz TugSozTan ay bana da bugün aşağı da dedi takip edicez büyüdükçe yukarı çıkar falan dedi ama insan kafasına takıyor
Nur001 TugSozTan bize de 15 inci haftada plesenta aşşağıda dediler 19 dayım şuan yukarı çakması için herhangi bir şey yaptınız mı