Meeleekk Dilaraanl tam aksine benim ki hiç durmuyor gece gündüz benim gibi olan var mı 23+6 olduk bugün
TugSozTan Meeleekk benimkide öyle dün gece hiç uyutmadı patır kütür ☺️ şimdiden böyleyse 30.haftaları düşünemiyorum
Cinarsaitinannesi cherryblossom7 teşekkür ederim ben doğum yaptım 7 ay oldu inşallah sizde sağ salim kucağınıza alırsınız
Mericylmz TugSozTan ay bana da bugün aşağı da dedi takip edicez büyüdükçe yukarı çıkar falan dedi ama insan kafasına takıyor
Yarenurayaz Meloo35 tam aynı hafta aynı günde bana da 445 gram dendi az mı acaba ya doktorum bişey demedi bu ay bu kadar olur iyi dedi ama
Meloo35 Yarenurayaz bence az değil eğer geride olsa söylerdi zaten size 450 500 gram oluyor bizim haftada bildiğim kadarıyla yani bence takılmayın bu haftalar ve diğer haftalar zaten hızlı kilo alcaklar
Yasminella- Mericylmz 21. Haftanın içinde gitmiştim bende. 400grdı. Benimde plesenta aşağıda ama doktor haftası geçtikçe yer değiştirir zaten dedi endişelenme canım
Mericylmz elifnur41 organlarında sorun yok şükür sadece kafası 1 hafta geriden geliyor ama önemsiz demişti
Nur001 TugSozTan bize de 15 inci haftada plesenta aşşağıda dediler 19 dayım şuan yukarı çakması için herhangi bir şey yaptınız mı