Mericylmz Selam kızlar bugün detaylıya girdim kafa gelişimi 1 hafta geriden geliyor normal dedi birde plesanta aşağı da dedi siz girdiniz mi detaylıya ?
tunasmom Mericylmz Ben 21+4te gitmiştim haftasıyla uyumlu dedi her şey güzeldi, 480 gram civarındaydı
Dilaraanl Mericylmz tunasmom Mericylmz Syma_07 Ttgce Cinarsaitinannesi Ebrarliva Mhtpflz kızlarr ben de 23. Haftamdayım 2 gündür tekmelerini az hissediyorum ya aranızda böyle olan var mı cok endiselendm
Mericylmz Syma_07 kafası için 1 hafta geriden geliyor ama önemsiz doğduğunda anlayamayız zaten onu dedi 375 grammış bugün girdim bende
Cinarsaitinannesi Mericylmz bol bol kaşar ceviz haşlanmış yumurta ve dondurma yemeni tavsiye ederim iyi kilo yapıyor zaten artık yeni yeni kilo almaya başlıyor bebeğin
Mericylmz Cinarsaitinannesi evet bende bugün aynısını dedim ne bileyim biraz zayıf geldi ama normal gözüküyor daha dikkatli olucam
cherryblossom7 Cinarsaitinannesi merhaba kasar ve ceviz tüketiminde gramajiniz var mi yani örneğin 10 ceviz 10 dilim kasar mesela
Cinarsaitinannesi Mericylmz kilosu normal canım bi de cihazlar tam kiloyu bilmiyor sonuçta aşağı yukarı sapma vardır mutlaka
Mhtpflz Mericylmz kiloyu dert etme her insan bir değil her bebekte öyle mesela benimde hiç karnım çıkmadı ama bazılarının maşallahı var😂her insan farklı oluyor sen sağlıklı beslen yeter