Elaylama mucizemizibekliyoruzz ben çok memnunum. Hızlı sallanmıyor hafif bir kaykılıyor ama daha çok sallanan çeşitleri de var. Ben ayak uzatmasını alacağım ek olarak. Onun dışında salonumda kullanıyorum hem çok şık hem de çok rahat. Ama şu an fiyatları uçmuş ben çok çok indirimli almıştım geçen yıl.
mucizemizibekliyoruzz ozgeya başka birisi söylemişti şimdi bak poang koltuk ikeaya bakabilirsin ayak uzatma tabureside var ama 500 tl yi buluyor @parasetamoll
parasetamoll mucizemizibekliyoruzz ben ancak netten bakarım ikea’ya İzmire gittiğimde mağazaya gitme şansım olmuştu. ozgeya ahaha bekle dişi çıksın alırsın😂 Aslında nette de çok model var ama görmeden nasıl olur bilemem🙄
parasetamoll mucizemizibekliyoruzz poanglara baktım da 800-900₺ çıkıyor en son bunun siyah beyaz çizgi desenli olanı 420₺ di. 😳😳
mucizemizibekliyoruzz Elaylama ayak uzatma taburesiyle birlikte 500 tl yi buluyor alacağım onu galiba
mucizemizibekliyoruzz ozgeya ikeaya gitcez şimdi bakayım güzelmiymiş diye 😬 benimde kafam çok karışık. fotoğraf atarım istersen 😄
mucizemizibekliyoruzz parasetamoll ayak uzatma taburesiyle 500 tl falandı sanki ya şimdi izmir ikeaya bakmaya gideceğim. İstersen atarım fotoğraf
mucizemizibekliyoruzz Deletedmom15257 netten bakıyorumda istediğim gibi bulamadım ya da bulduklarımın yorumları çok kötü. Spotçu bilmiyorum ki hiç
Deletedmom15257 mucizemizibekliyoruzz kuzum dışarda bulursun sor inan ben kızımın dolabını netten 500 bulmuştum tam alcaktım eşim bi sporcuda girmiş 360 aldım aynisi düşün bence sor en iyisininorda bulursun en guzelinide
mucizemizibekliyoruzz Elaylama şimdi gidip bakacağım izmir ikeada. Beğenirsem alcam çok teşekkürler 😊
parasetamoll mucizemizibekliyoruzz https://www.instagram.com/p/BpaPUbgnIkK/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=x1jvo49b1pyt