mucizemizibekliyoruzz Elaylama şimdi gidip bakacağım izmir ikeada. Beğenirsem alcam çok teşekkürler 😊
parasetamoll mucizemizibekliyoruzz https://www.instagram.com/p/BpaPUbgnIkK/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=x1jvo49b1pyt
Deletedmom15257 mucizemizibekliyoruzz kuzum dışarda bulursun sor inan ben kızımın dolabını netten 500 bulmuştum tam alcaktım eşim bi sporcuda girmiş 360 aldım aynisi düşün bence sor en iyisininorda bulursun en guzelinide
Papatyamoms mucizemizibekliyoruzz benim odamda 2 tane tek kişilik yatak vardı misafir odası gibi kullanıyordum yani şimdi birtanesini çıkaracagim birtane kalacak odada hem lazım olduğunda yatarım emziririm diye bıraktım
AygyulSina mucizemizibekliyoruzz alanin varsa rahat bir koltuk koyabilirsin ama alanin yok ise cok fazla emzirme koltugu yeterli bence ilerde bebege oynicak alanda olmali cunku
mucizemizibekliyoruzz AygyulSina masisi ikeadan poang model koltuk aldım uyguna geldi gibi ya teşekkürler 😊
Cekuli EceAydn bu koltukların capsleri var dı bir ara Twitter da gelenle görselin alakası yoktu almayın sakın🙈😁