mucizemizibekliyoruzz Merhaba 😊 Çocuk odasına kanepe, koltuk; sallanan sandalye, uzanma koltuğu vs gibi bir şey almayı düşünüyoruz. Tavsiyesi olan var mı?
dolunay_6 mucizemizibekliyoruzz bende istiyordum 1200 1300 den aşağı yok koltuk tarzında bakıyorum artık mecburen henüz uygun bişry göremedim
ozgeya mucizemizibekliyoruzz Buna bir bak istersen https://www.instagram.com/p/Bo5tmTkhO1Z/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1ppy56ii9kb96
Deletedmom15257 mucizemizibekliyoruzz canım kanepe al daha iyi çünkü zaten çocukla yatıyorsun bir kaç aya kadar
KlncA mucizemizibekliyoruzz bence de berjer en güzeli olur sallanan koltuk pek beğenilmiyor Bebek emdikten sonra kucakta uyuyunca koltuktan kalkarken sallandığı içim uyanabilir 🙈 daha uygun fiyatlılar için ider mobilya ve newjoy mobilya ya bakabilirsin mesela güzel modelleri var 👍🏻
EceAydn mucizemizibekliyoruzz emzirme koltugu olarak satilanlar cok pahali suan. Berjer tarzinda bir sey alabilirsiniz mesela
Fbt mucizemizibekliyoruzz Berjer veya emzirme koltuğu alana kadar bi kanepe almanızı tavsiye edebilirim çocukla aynı odada yatmaya ihtiyaç duyabilirsiniz özellikle hasta olduğu zamanlar Onun dışında ben gece yatarak emziriyodum o konuda rahat edersiniz
Elaylama mucizemizibekliyoruzz ikea'nın hafif sallanan poang tv koltuklarından bakabilirsiniz ben onunla emzirmeyi düşünüyorum geçen yıl almıştım 220'ye indirimli.
mucizemizibekliyoruzz dolunay_6 aynen ben de uygun bişey bakıyorum artık ne olursa. Çok pahalı fiyatlar çünkü ama bulamıyorumda 🤕
EceAydn https://www.hepsiburada.com/sigma-tasarim-cushy-anne-ve-dinlenme-koltugu-gri-p-HBV00000BT5CI?magaza=e-baby&wt_gl=cpc.nelk.mobilya.pla&gclid=CjwKCAjwsfreBRB9EiwAikSUHTaV_E4lyEbz6bpStd3vfamAWeXs4qxlDQ5p_4zc4zI0zB-bfSXtRhoC2f0QAvD_BwE Bu iyi sanki 😁 en azindan uygun. Tabi farketmez derseni 1100-1200 e guzel emzirme koktuklari var 1600-1700 civarinda ortalama suan bende bakmistim cunku. Ama o kadar arttirdilar ki rakamlari normalde 700 e vardi iki-uc ay once
mucizemizibekliyoruzz EceAydn yorumları çok kötü ama bunun görmüştüm 🙊 fiyatlar çok fazla evet maksimum 500e falan bakıyorum ben yani
Cekuli EceAydn bu koltukların capsleri var dı bir ara Twitter da gelenle görselin alakası yoktu almayın sakın🙈😁
mucizemizibekliyoruzz ozgeya uygunmuş baya. 50ye 50 ölçüler yetişkin için değil mi bu? Eşime bi göstereyim hiç anlamam ben bu işlerden 😬 çok sağol canım
parasetamoll ozgeya mucizemizibekliyoruzz Bende böyle bir şey arıyorum geçen yaz ikeada vardı aslında 400e keşke alsaydım şimdi 700 lira olmuş peki bunu alsak üstüne minder vs nerden bulucaz?
mucizemizibekliyoruzz Fbt ben de öyle bişey düşündüm belki hasta olur odasında uyumam gerekir yanında falan ama bulamıyorum ki fiyatlarda çok uçmuş
ozgeya mucizemizibekliyoruzz yetişkinler için canım☺️ Ben de arıyorum çünkü,bunu değerlendirebilirim.
Deletedmom15257 mucizemizibekliyoruzz hmmm netten bak spotcularda uygun bulursun cnm sıfır yani onlar uygun veriyo mağazalara gorr
mucizemizibekliyoruzz ozgeya başka birisi söylemişti şimdi bak poang koltuk ikeaya bakabilirsin ayak uzatma tabureside var ama 500 tl yi buluyor @parasetamoll
ozgeya parasetamoll evet ikeadakilere ben de bakmıştım,ama ben karar verene kadar ikiye katlanmış fiyatlar. Terzilerin çoğu ya da yorgancılara ölçü verince dikiyorlar,ben istediğim renk veya desen de diktirmeyi düşünüyorum.
mucizemizibekliyoruzz Deletedmom15257 netten bakıyorumda istediğim gibi bulamadım ya da bulduklarımın yorumları çok kötü. Spotçu bilmiyorum ki hiç