qwertqwert Neslihanackgz açtı bulvar 224 te klinik 600 tl iltaç hanımın muayenesi telefon numarası ınstagram da varmış canım bakabilirsin
Neslihanackgz Nilüfer’e yeni açılan doruk hastanesi de sadece doğum için 17₺istedi içinde işte anneye bebeğe verilen çanta varmış. Onun haricinde süsleme içinde anlaşmalı olduğu bi organizasyon şirketi varmış isterseniz siz orayı ayarlıyorsunuz dedi
u-akyz Neslihanackgz konakta kliniğe gidiyorum Aytül Erdoğmuş jimer ve hayat hastanesi ile anlaşması var istanbuldan gelin geldiğim için bursada cok araştırdım doktoru ve bi doktordan öte abla anne ❤️ muayene ücreti 600 tl
Neslihanackgz u-akyz anlaşmalı olduğu hastanelerdeki doğum ücreti ne kadar biliyor musun. Birde şimdiki muayene ücreti yeni bi fiyat mı
u-akyz Neslihanackgz evet evet 10+4 gebesiyim jimer 18 bin hayat 15 bin çok iyi bir doktor kendisi 🙏🏻
Melda1986 Aysegoksall ben hem devlete hem ozele gidiyirum ziya cetin cekurgede muayane 300tl pempe mavi ve dirukla anlasmali
Neslihanackgz u-akyz fiyatları çok iyi o zaman. Ben Bursalı değilim normalde arkadaşlarım jimer hastanesi için de çok iyi diyor fiyatı böyleyse çok iyi
u-akyz Neslihanackgz gönlüm jimerden yana ama biraz uzak bana onun için eledim orayı bende bursalı değilim istanbuldan gelin geldim buraya coğu yeri hala bilmem 😀 ama bu doğum konusunu hastaneyi doktoru cok fazla araştırdım ☺️
Neslihanackgz u-akyz bende afyondan gelin geldim. Sen ne tarafta oturuyorsun jimer hastanesine uzaksan
u-akyz Neslihanackgz yıldırım eriklideyim hayat hastanesinde nasipse düşünüyorum hatta varsa suda doğum 🙏🏻
Neslihanackgz u-akyz inşallah istediğin gibi geçer herşey☺️🤲🏻Yakınmışız aslında bende şevketin alt tarafında oturuyorum ana yol metroya yakın.