Zeynsare Nur-- merhabalar bisey sorucam sehir hastanesinde o gun hangi doktora denk gelirsek o mu dogum yaptiriyo acaba ?
Busraterim Pembe mavi Nilgün Karayılanoğlu bence çok iyi bir doktor bilgili ve ilgili aynı zamanda sorduğunuz her soruya net cevaplar veriyor enerjisi de güzel biri hastane olarak da bugüne kadar her şeyi gayet güzel personeli ilgi alaka olarak
Hilalttk16 Neslihanackgz şuanda da gidiyorum tamamlayacı sağlık sigortam var ama muayene ücreti 600 küsurlerdeydi sanırım 🤔
Hilalttk16 Mti2209 merhaba doğum hakkında konuşmadık henüz tamamlayıcı sağlık sigortam olduğu için doğumu kapsıyor
Paramedik16 elif233233 yok canım 40 gün değil de 10.günde çağırdı dikiş yerime baktı su geçirmez bantı çıkardı bi de krem yazdı dikiş yerine sürmem için o kadar
elif233233 Paramedik16 bende 1 haftalik gittim ayni islem yapildi . 40 da gelmen sart degil 2. Ay olur 3. Olur korunma yontemlerini vs konusuruz diye cagirdi . Smear vericem kontrol amacli vs
Yasooliii Ysmn_Mom ben ondan hiç memnun kalmadım bebeğime başta erkek sonra kız dedi ikili teste çağırmış beni ben de başka yerde yaptırdım niye geldim o zaman dedi
Paramedik16 elif233233 anladım canım ben doğumdan önce konuşmuştum onları smearda hamile kalmadan hemen önce yapılmıştı Acıbadem de
yagmuryss bir de kızlar doğum öncesi evime detaylı temizlik istiyorum nilüfer bölgesinde güvendiğiniz biri var mı
qwertqwert Neslihanackgz ben Ayşegül iltaç akkurt takipliyim acıbademden ayrılıyor kendi muayenanesini açıyor fiyatıda 600 olucakmış eşide perinatolog hekim aynı zamanda kesin duymuşsundur adını mehmet özgür akkurt çok hekim değiştirdim ikisindende çok memnunum şiddetle tavsiye ederim doğumlarıda pembe mavide yaptıracakmış