dilara2507 BEN AYŞEGÜL İLTAÇ AKKURT’ A GİDİYORUM, AŞIRI MEMNUNUM, DOKTORUMA BAYILIYORUM, MUAYNEHANE DE KENDİSİ AMA FİYATLARI GAYET DE UYGUN BENCE , HERKESE TAVSİYE EDERİM İNANILMAZ İLGİLİ VE SEVECEN BİR DOKTOR
Zcvbnm Neslihanackgz bende ayşegül iltaç akkurt takipliyim fsm de muayehanesi çok memnunum tavsiye ederim kesinlikle
Mmeleklr2 hulyadymzz merhaba bende sabiha hanıma gitmeyi düşüsiz kaçıncı haftada gitmeye başladınız nasıl bi doktor
Havvaca Neslihanackgz ben en başından beri Sabiha hanıma gidiyorum şu an 22+4 olduk hala devam. Memnunum kafamda soru işareti bırakmayan bir Dr takip de ediyor güzelce çoğu arkadaşımın haberi olmayan şeylere biz önden başladık bile
Night Neslihanackgz Neriman Çelik (Muayenehanesi var), Medicana ile anlaşması vardı orada doğum yaptım çok memnun kaldım
Neslihanackgz Havvaca ya çok iyi bende şehir hastanesine gidiyordum ama doktorlardan memnun olamadım aslında hastaneden için iyi derler ama ben memnun olamadım bi türlü dediğiniz doktora bi gitmeyi düşünüyorum bende inşallah
Havvaca hulyadymzz 11+1de rahminde bulundu 12+1 de ikilidede aynısını söyledi sonraki kontrol 1 ay sonraydi ben cinsiyet için hususî gitmedim. 16 da gitmem lazımdı 17 de gittim geç gittim 1 hafta. Pipiyi gayet net bir şekilde gördük 11 deki tahmini doğru geldi ama biraz bebeklede ilgili bu durum benim oğlum en başından beri neresine bakmak istesek gösteriyor. Saklamıyor kendini 22+6 olduk