Gln0110 Tugcecv hamd olsun hiçbir problemimiz yok, şekere bakmak istiyor 1 ay sonra ama olduğunu sanmıyorum
Gln0110 Sahnedekimadam bana da dedi aynısını. Ben yaptırmayı düşünmüyordum, 26.haftada görüşelim totalde 8-9 kg almanı isterdim sen çoğunu almışsın dedi. Hadi 12 kg olsun yine de çok, bi dahakine aç gel dedi 😐
Sahnedekimadam Gln0110 Bebekte bizimle aldığı süre boyunca sorun yok bence , hergün yumurta ceviz pekmez böyle yapıyor yani napalım canım dimi
Gln0110 Kardelen_espark bence o da normal. Benim bi tanıdığım toplamda 28 kg almıştı ve minyon yapıda bi bayan. Tek bebekti yani ikiz falan değil. Hepsini de verdi sonrasında :)
Gln0110 Sahnedekimadam tabi canım hem çocuk için her besinden yeteri kadar yiyin diyorlar hem de kilo almayın diyorlar ben anlamıyorum o zaman bu yediklerimiz nolucak ki bi de gebelikte anne istemsizce yağ depoluyor doğumdan sonrası için bunu da söylüyor uzmanlar. Çözemedim valla 🤷🏼♀️
Gln0110 Tgck size ne diyor doktorunuz, ben öyle alsam takipten çıkıcak heralde doktorum 😄🤭 takibini yaparsan doğumuna girmeye söz verebilirim dedi de 🙄
liceslices11 Gln0110 Benim doktorum boyle konussa benimle direkt degistirirdim. Zaten randevulara tedirgin gidiyoruz bebek nasil diye bir de doktorun tripleriyle mi ugrasacagi
Tgck Gln0110 niye böyle geriyorlar ya benimki diyetisyene yönlendiriyor herseferinde ama çıkıp yemeğe gidiyorum🤣 bide son aylar daha fazla kilo alınıyormuş 100 olmazsam iyi
hayalperest2310 Gln0110 canım bende 37 haftalığım aslında aldığım toplam 11 kilo gecen gün kontrolüm vardı seni tontiş gördüm deyip yememe dikkat etmemi söyledi ki doktorum normalde de 28 den sonra sadece üç kilo aldım gerisini önceden almıştım zaten söyledim
Gln0110 hayalperest2310 maşallah, bence çok iyi zaten doğumunuz da yakın , 1-2 kg daha alabilirsiniz bile. Ne bu kadar kasıyorlar anlamıyorum 🤦🏼♀️
hayalperest2310 Gln0110 aynn demek ki takıyorlar kiloyu bende anlamadım öbür hamilelere bakıyorum çok fazla benim az demiyorum ama normal gibi o da olacak yani ama doktorum dikkat et dedi mesela
glnrmom Gln0110 bana ayda iki kilo al dedi doktorum 4 aylık hamileyim 8 kilo almam gerekir o zaman bütün doktorlar farklı konuşuyor
Gln0110 glnrmom yok artık, ben ayda 1.5 bile almadım daha az almışım yani. Çok mu zayıftınız ilk başlarda
Betulaa Aydan sonra fazla yemesen de kilo sürekli yükseliyor doktor o yüzden tedirgin olmuştur bence .bazen her gün biraz daha kilo aldığımı görüp şok oluyorum 36. Haftaya yeni girdim 😄
Gln0110 hayalperest2310 hayır ve sağlıkla kucağımıza alırız inşaAllah ya napalim kilo bu alınır verilir :)
Busra4598 Kardelen_espark bende 35 haftalığım maşallah çok güzel kilo almışsınız iştahınız açık mıydı