Gln0110 Busra4598 hareketli bi yaşantınız mi var? Benim bi arkadaşım da totalde 7 kg aldı 37-38 gibi doğumu olmuştu ama çok hareketliydi zaten dükkanı vardı kendisinin, esnaf olunca koştur koştur hayatı vardı.
Gln0110 hayalperest2310 hayır ve sağlıkla kucağımıza alırız inşaAllah ya napalim kilo bu alınır verilir :)
Busra4598 Gln0110 hayır çok hareketli hayatım yok çalışmıyorum ama yan gelipte yatmıyorum evde hareket ederim bide iştahım açılmadı benim ondan kilo almadım bence
Bircandeniz Gln0110 54.300 ile hamile kaldım 1.55 boyundayım ama bu öyle bir şey değil son aylarda daha fazla ve hızlı aldığın için kilo kontrolü zor oluyor. Gebelik şekeri çıkıyor normal doğum şansıda azalıyor o yüzden kilo önermiyorlar
Gizemblk Pazartesi doğurcam, toplamda 8 kilo aldım. Çok kilo alanı düşünemiyorum karın büyüdükçe yerinden kalkamıyorsun zaten hareket etmek sağa sola dönmek çok zor bi de kilo olursa vay haline
ensensr23 78 kiloyla hamileydim bugün 28 haftalık 98 olmuşum. Doktorum normal dedi. Neye göre çok demiş acaba sizde ve bebekte sıkıntı yoksa gayet normal. Sıkıntı etmeyin bence
Gln0110 ensensr23 bi sıkıntımız yok hamd olsun, ben de anlamadım, belki de şeker olmasından korktu 🤷🏼♀️ toplamda en fazla 12 kg almamı beklediğinden heralde şu an çok geldi
Tgck ensensr23 ohhh böyle yorumları görünce çok mutlu oluyorum moralim yükseliyor toplamda 8 kilo alsam açlıktan ölürüm ben çok aşırı acıkıyorum :)
efeninannesiii_ Tgck hayır ne istiyorlar anlamıyorum. İnsan acıkıyor yemesek tansiyonumuz düşüyor. Her hamile fit olmak zorunda değil ben panda olmayı tercih ettim napabilirim. En son öyle söyledim zaten elimde değil yiyorum aldım kiloyu ben herşeyin farkındayım diyince bir daha laf edemedi
Tgck efeninannesiii_ yeni mottom bu ben panda olmayı tercih ettim oh be zaten hormonlar alt üst herşeye ağlıyorum ben morali bozulunca yemekle mutlu olanlardanım bebeklerimiz sağlıkla doğsun sağlıklı olsun inşallah biz veririz 🥰
Visneliturta 20 haftalık hamileyim 10 kg aldım bende kafama takıyordum ama artık takmıyorum bebeğimiz sağlıklı olsunda doğumdan sonra veririm diye düşünüyorum
selinsmother 30 haftalığım 8 kilo aldım bende 55 ile başlamıştım 63 oldum bana çok kilo almışsın felan diyen olmadı 🤷♀️
Gln0110 selinsmother e ben 30 a kadar 10 alırım da ondan 😄 sizin daha 4 kg alma hakkınız var görünüyor toplamda 12 kg almamız gerek diye düşünürsek ama zayıflar baya alıyor zaten 60 üzerinde başlayanlara dikkat edin diyorlar. Ben zaten 50 ile başlamışım 😅
Mhtpflz Gln0110 benimde doktorum bu ay fazla almışsın dedi şok olduk çünkü o kadar çok yemiyorum eşim bile doktora nasıl olur dedi göbeğimde çıkmadı mesela anlamadım yani yürüyüş yap dedi hava soğuk yürünmüyorki
Gln0110 Mhtpflz öyle malesef yürüyemiyoruz da sabah ayrı akşam ayrı soğuk. Neye göre diyorlar anlamadım ben de