B_48_A Yasminkrc umarım sizde sağlıcakla kavuşursunuz yavrunuza 🤲🏻🙏🏻 amin inşallah teşekküt ediyorum ☺️
cansubuluttt Yasminkrc 32 haftada kontrole gıttıgımde donmustu son haftalara yakın donuyor genellıkle
Nurasya TubaEraslan iyi olmaya çalışıyorum diyeyim normal doğumdan korkan arkadaşlar bence sezeryandan korkun😫
Masal12345 beyzaburaksahin hemen denicem 38 hafta olduk iki haftadır dönmüyor doktor sezeryan dedi böyle giderse neyse karnına yastık koy üstüne uyu rahatsız olursa döner dedi yapamadım ya bişey olursa diye
Masal12345 Masal12345 kafasını gösterdi sagdaydi kafasının altine yastık koy dedi kimse denemesin aman aman benden duyup Allah korusun bişey olmasın 😢
Fatma1781 Haftadan sonra her hafta farklı şekildeydi bi makat aşağıda bi sonraki hafta baş aşağıda değişyordu 34. Haftada ise çapraz yerleşmişti doktor bunun iki doğum türü içinde hoş olmayan bi pozisyon olduğunu söylemişti şimdi 35. Haftada başı doğum kanalına yerleşmiş 36. 37. Haftalardan sonra daha sabit kalma ihtimali oluyor oo zamana kadar dönebilir. Bana çapraz pozisyondayken bol bol hareket et demişti günde 6bin adım yürüme yapmıştım.
Beybix Yasminkrc 32de döndü sonrada değişmedi baş aşağı şimdi 35+2 olduk ama baya aşağıda duruyor baskı yapıyor Dr baktı açıklık yok dedi bende merak ediyorum aşağı indikten sonra ne kadar sürede açıklık başlıyor ne kadar zaman sonra doğum oluyor
Gulcetin Yasminkrc 32. Haftada gece uyurken döndü hissettim döndüğünü. Alt tarafta hareketlilik baskı oluştu. hafiften Leke geldi, kahverengi bir leke.
SemaSema12 Yasminkrc gebelik eğitiminde ebeler bebeğin doğum zamanında zaten genelde döndüğünü ve stres yapmamamız gerektiğini söylemişlerdi
Opecert Bende 28. Hftada doktor kafası aşağıda dedi ama erken doğumla ilgli risk olmuyor sanırm değil mi? Değişir mi daha bilmiyorum
Gizemozbek Opecert Evet degisiyo 27 haftada benimkide baş asagiydi 33 de tekrar ters döndü baş yukarı şuanda
Sefanur_00 mrvdmhmz sağol canım inşallah bugün duymak nasip olur 🤲🏻 dualarınızı eksik etmeyin nolur 🙏🏻🥺