50-50 Yasminkrc 38+5 de normal doğum pozisyonu oldu sancı ile 39-3 de yine ters ve 6 cm ile sezeryan oldum
efeninannesiii_ Yasminkrc canım normal dönmemesi. Ben 32 haftada gittiğimde sordum doktorum dönmemiş zaten şuan çok erken demişti. 35te gittiğimde döndü.
Gizemgksnmz Yasminkrc 32. Haftadayım kontrole gittiğimde bebeğin duruşunu sordum doktor duruşu güzel dedi geçiştirdi sinir oldum. Dönüp dönmediğini söylemedi. Haftaya devlete gidip ordaki doktora soracağım birde
Yasminkrc Gizemgksnmz bende bacak aram cok agriyo demistim canim kontrolde o da o esnada bak ayaklari aşağıda ters duruyo ondan demisti sor sende Canim
Gizemgksnmz Yasminkrc soruyorum da adam akıllı cevap alamıyorum aslında çok iyidir doktorum ama hep sezaryan taraftarı bir doktor diyorlar onun için ondan mı pozisyonunu söylemiyor bilmiyorum önemsemiyor sanki
tecrubesizanneadayi12 Yasminkrc daha erken canım 37 ye kadar için rahat olsun 37 den sonra dönmezse zor olur bana doktorum öyle demişti benim bebeğim iri bir bebek ileriden gidiyor hep mesela benim bebiş 35 de dönmüştü
SaHil_Hayat Karsubng hareketlerinde yavaşlama oldu mu..? Yada tam olarak nerde nasıl hissettin hareketlerini ben söylemesi ayıp vajinam da baskı hissediyorum dünden beri
Karsubng SaHil_Hayat yavaşlama olmadı hep çok hareketli maşallah ama baskı oldu hala oluyor özellikle aşağı tarafta ağırlık ve toplanma hissi oluyor
Simsekaaysegul Yasminkrc 30dan sonra döndü benimkide, egzersizlerle dönüyor diyolar ama ne kadar doğru bilemem
Hulyakkus Yasminkrc bende bugün kontrole gittim 34+3 bebek baş aşağı duruyor normal doğum olur dedi bakalım🙏
Gizemozbek 68selda06 yok cnm hissetmiyorum 27 haftalıkken baş aşağı doğum pozisyonu almış demişti doktorum 33 haftada bebek ters başı yukarda dedi
Gizemozbek Opecert Evet degisiyo 27 haftada benimkide baş asagiydi 33 de tekrar ters döndü baş yukarı şuanda