Umran3428 Yasminkrc 32. Haftada döndü şu an 37 deyiz halen baş aşğı pozisyonda ama sitres yapmayın doğumdan hemen önce bile dönenleri duymuştum.
Damla26- Yasminkrc 36+4 üm Dün döndüğünü öğrendik :) Yaklasık 3 gündür kalca kemiklerimde ve bacak kenarımda ağrı vardı ve meğer bebeğim kanala girmiş cok sukur ki🥰
cigdembsks Yasminkrc evet benim ki hala dönmedi 38. Haftadayım eğer dönmezse 39. Haftaya gün veriyorlar ben pazartesi günü Allah izin verirse sezeryan olacağım
Kahvecekirdegi Rumiars bende aynı durumdayım ilk dogumum normal oldu ve bu zamana kadar dönmüştü. Şimdi 32+5 ı’m daha dönmedi cuma randevum var umarım dönmüştür
Rumiars Kahvecekirdegi ay insaAllah dönmuştür yaa insan stres oluyor sağlıkla normal doğumla kucağımıza alırız insaAllahh
starrysky Yasminkrc doğumu bekliyorum su veya nişan yok sancı var sadece bakalım evdeyiz yarın tekrar gideceğiz🙏🏻
_Betusss 37+3 deyiz en son kontrolde ters olduğunu söylemişti doktor. Ama bana göre suan fıldır fıldır dönüyor icerde 🤣
Rabiayz Yasminkrc benim de 28 lerde dönmüştü 32 de gittiğimde tekrar başı yukarı dönmüş 10 gün sonra tekrar gideceğim 34 oluyorum doktor ozaman dönmezse hastaneye yollayacağım dedi 🤷🏻♀️
psikologhb Simay13 Bende 34+2de kontrole gittiğimde döndüğünü öğrenmiştim doktora sormuştum tekrar eski haline geri döner mi diye bu haftalardan sonra pozisyon değiştirmesi zor olur bir kere döndüyse eski haline geri dönmesi çok küçük ihtimal demişti 🫣🤭
Rabiaa34 Yasminkrc 35. Haftada döndü. Hafta ya kadar döner diyorlar genelde. Eğer dönmezse 38. Haftayı çok geçirmek istemiyoruz sezeryanla alıyoruz dedi benim doktorum