Bebegininnannesii1 Papiiii evet doğum yapacak arkadaşım var o da öyle söylemişti nasıl geçtiğini anlamıyorsun çok hızlı geçiyor diye karnım çıkmadığından geçmiyor sanirm 🤭
Bebegininnannesii1 2prensesannesiiii ayyyy 🥰🥰 bizde o evrelere hemenciikk geliriz inşallah 😌 cinsiyeti de ogrenemedik 🤷♀️ tahmin yapan arkadaş varmi acaba 😅🤗
2prensesannesiiii Bebegininnannesii1 ben yapıyordum😂 ama unuttum gibi bişey oldu kendi kızımı da 9 haftalıkken tahmin ettim kız çıktı😂
arirangg Bebegininnannesii1 15. Haftadan sonra göbek gibi çıktı. Şu an 21. Hafta. dikkatli kişiler hamile olduğumu anlar. Hala çok bir şey yok
Sefanur_00 Bebegininnannesii1 canım merhaba 6+4te bebeğin kalp atışını dinleyecekti doktor ama duyulmadı siz kaçıncı haftalarda duydunuz bebeğinizin kalp atışını? Perşembe günü bir daha çağırdı yine duyulmazsa sağlıksız gebelik gebelik sonlandırılır dedi 😢bize dua eder misiniz rica etsem 🥺
Bebegininnannesii1 Sefanur_00 ben duymak istemiştim fakat doktor zararlı istersen dinletirim dedi başta dinlemek istemedim kalbi atıyor zaten görüyorum ben demişti. 10. Haftada gittiğimde dinlemek istedim içim rahat etsin diye videosunu feln çektim eşime göstermek için hareket edişini 😌 Doktor kalbi atıyor deyince 10. Haftada dinledim yani
Sefanur_00 Bebegininnannesii1 Allah tazı olsun böyle yazmanız bile içimi rahatlattı inşallah duyulur 🤲🏻🌸
2prensesannesiiii Bebegininnannesii1 yaaaa minnak 🌺🙈🥰 kuzum ben kız diyorum haydi hayırlısı öğrenince yaz bana 🙈 çin takvimine baktın mı hiç?
Bebegininnannesii1 2prensesannesiiii evet kiz diyor doğruluk payı ne acaba ? Rüyamda hep erkek bebeği görüyorum 😌 bir kaç ghn öncede peygamber efendimiz ve erkek bebek görmüştüm peygamber efendimiz o bebeği bana getir dedi 🤗 biz eşimle hep kiz istiyorduk hevesleniyorduk🤗 tabiki allahin takdiri😊😊
2prensesannesiiii Bebegininnannesii1 yani bilemedim kuzum bende vefat eden erkek kardeşimin küçüklüğünü görürdüm hep eşim ona takım elbise aldı ama bebeğim kız yani yanıltıcı rüya olabilir ya da bi sonraki bebeğini görmüş olabilirsin ya da gerçekten bebişin erkek ben sadece tahmin yaptım kuzum🥰🙏🏻
[silindi] 14 haftaligim, göbeğim biraz şişti. Soranlara bebek değil yemek diyorum, bu haftada belirgin olması normal mi sizce 😂
Bet1 Bebegininnannesii1 21 haftalık şu an belli oluyor gibi çok bol ya da mont dan belli olmuyor 6 kilo aldım aslında 2. Hamileliğim 🙂