acilicigkofte Bebegininnannesii1 ay maşallah size. Benim felaket geçiyor. 6 haftalıktan beri her gün kusuyorum ve başım her gün ağrıyor 🥺
Bebegininnannesii1 Ecemirem-06 haha bende öyleydim 7 haftalikken eşime gostermistim🤣 bir baktım ertesi gün yokkk🤭😅
2prensesannesiiii Bebegininnannesii1 teşekkür ederiz🥰 bugün karnım yamuk hatta onu fark ettim sağda toplanmış karnım yamuk elimle iteleyip biraz sol yap kızım diyorum😂
DnzTnr Bebegininnannesii1 15. Haftada çıktı ve birden büyüdü karnım çıkana kadar hamile degilmisim gel bide şimdi gör beni yemek sonrası şişlik halsizlik eğilip kalkamam yatakata bile zor dönmeye başladım 19. Haftada böyleysem sonu nasıl olur bilmem yani geç çıkan ve çok büyük olmayan karın avantajmiş gerçekten
Aysenur426868 aysun01_ kız bende kafama takıyorum 35 haftayım çok sismedi ben büyük karin seviyorum da inşallah sağlıklı olsunda ne biliyim bilemedim 🤣😃hep aynaya bakıyorum 😏
aysun01_ Aysenur426868 bende sürekli bakıyorum büyümüş mü diye ama çok büyük oluncaya anneye zorluk oluyor hareket açısından sağlıklı olsunlar yeter 🙏
Papiiii Bebegininnannesii1 evet oyle ama simdi boye hiss ediyorsun 20 haftadan sonra zaman cok ucup gidiyor sanki ben 20 haftadan sonrasini nasil geciyo bilmiyorm bile benimde ilk gebelik ama vallahi ilk 20 hafta cok uzun geldi hemen buyusun istedim ama daha sonra 20 haftaya geldim simdi nerdeyse 20ler bitiyir
Aysenur426868 ikikedi-birbebek bacım kurban olurum cvpla kız bende 35 haftaligim aynı haftada arkadaşım var onun yanları dolu benimki ona göre kuccuk ama normal bu zamana kadar tam 35den sonra mı büyüyor şuanda normal ben baya büyüsün istiyorum tobe est 🤣aynaya bakmak dan usandım 🤣nolur cvpla bacim
Bebegininnannesii1 Aysenur426868 acaba kiz ve erkekle alakası oluyormuki sizin durumun genelde hep öyle derya büyüklerimiz kızda şöyle çıkar erkekle böyle çıkar feln diye :) merak ettim 🤣
ikikedi-birbebek Aysenur426868 Aynı bende boyleydim 😅😅 bende büyüsün istiyordum ama hiç o kadar büyümedi şimdi bile gören en fazla 6 aylık diyo aha doğurdum doguracagim 😅😅 35i bitirince büyüyor 😅 zaten 36-40 arasida genelde doğum oluyor 😅
Bebegininnannesii1 Ezgi14 cikmayan her insan çıksın istiyorum bence bakaljm cikinca fikrimiz degisecekmi😌🤭🤭
Aysenur426868 Hanife2109 kendiniz minyonmusunuz irimisiniz bende çok iri olmamakla iri sayılırım iç karnimmi geniştir nedir 35 haftaligim çok belli değil tam olarak 35 den sonrafa büyüyor demi karın
Hanife2109 Aysenur426868 minyon yapım var 52 kiloydum suanki kilom 65 zaten ilk aylar kusmaktan 47 kiloya kadar zayiflamistim ondan karnım belli şuan baya sadece karnım var diyebilirim yani bir anda buyudu
Aysenur426868 Bebegininnannesii1 aynı bacım ikimizikide kız fakat onun 4 çocuğuna hamile ben ise 2.cocuk oda iri bir kadın ama çıkmış dolmuş yanlarıda inan göbek yaristiriyoryz kafama çok takıyorum senin tam ne zaman büyüdü acaba çocuğumun zayıf doğacak bilemedimji Yarabbim 🤣sağlıklı olsun diye dua ediyorum hep ama aynı zamandada takıyorum nereme dogurcam diye tedirginlik oluşuyor bacim
Bebegininnannesii1 Aysenur426868 belki sizinde iç karniniz geniştir onunki dar olduğu içindir sağlıklı olsunda yavrucak🤰🌼
Koalammm Bebegininnannesii1 biz 15+1 iz hala hamile değilmişim gibi çok değil ama belirginlik var hala daha kilo almadim bence kişiye göre değişiyor karnının çıkması
Koalammm Bebegininnannesii1 ben kilo vermedim ama hala aynı hamile kaldığım kilodayım ama iyi bence bu durum fazla kilo almamış oluruz canım hem ☺️ Allah sağ salim kucağımiza almayı nasip etsin bebeklerimizi gerisi önemli değil 🙏🌸
Bebegininnannesii1 2prensesannesiiii ayyyy 🥰🥰 bizde o evrelere hemenciikk geliriz inşallah 😌 cinsiyeti de ogrenemedik 🤷♀️ tahmin yapan arkadaş varmi acaba 😅🤗
Bebegininnannesii1 Papiiii evet doğum yapacak arkadaşım var o da öyle söylemişti nasıl geçtiğini anlamıyorsun çok hızlı geçiyor diye karnım çıkmadığından geçmiyor sanirm 🤭
yagmur089 Bebegininnannesii1 oglumda hemn cikmisti kizimda hoc karnim yok gibi suan 28 iz cok kucuk diyorlar aman aldirmiyorum saglikli olsun yter valla