serpil1baby Bebegininnannesii1 bende bir an önce büyüse büyüse diyordum ilk çocukta öyle oluyor😄😄 4. Ayda çıkmaya başladı benim 7. Aydayım baya baya çıktı çıkıcak merak etmeyin🥰🤗😄
Sezenn_ Bebegininnannesii1 ilk hamileliğimde hiç yoktu benimde doğuma az kala zar zor belli oluyordu 😁 şimdi 2. Ye hamileyim 10. Haftadan sonra ufak ufak belli olmaya başladı belli çok büyük olması bu haftalarda zaten mümkün değil canım oluyor artık 14. Haftaya girdik. Erken haftalarda şişkinlik sindirim problemlerinden dolayı şişkin oluyor karın genelde
NesliMomm Bebegininnannesii1 12+4 benim de belli oluyor, fark ediliyor yani. Ama ben hamile olduğumu öğrenmeden önce kilo aldım diye yakınıyordum onun bir etkisi olabilir belki 🤷🏼♀️😁Hatta bir fotoğraf atayım. Gerçekten fark ediliyor? Yok bence o kadar fark edilmiyor? diyeceksiniz bakalım merak ettim 🤔
ikikedi-birbebek Aysenur426868 Aynı bende boyleydim 😅😅 bende büyüsün istiyordum ama hiç o kadar büyümedi şimdi bile gören en fazla 6 aylık diyo aha doğurdum doguracagim 😅😅 35i bitirince büyüyor 😅 zaten 36-40 arasida genelde doğum oluyor 😅
Aysenur426868 ikikedi-birbebek bacım niye öyleyiz biz iç karnımiz mu geniş🤣🤣❤️inşallah bacım hayırlısı sağlıklı olsunlar inşallah 🤲
NesliMomm Semavekayra 12+4 (3 aylık olduk 🙈) Ben de karnım büyüse de hareketlerini hissedip okşasam diye düşünenlerdenim 🤲🥰
izlmisik-16 Ben 18+5 teyim karnımın altı bebek üstü gaz 😂😂 özellikle yemekten sonra çatlayacak gibi oluyorum .. sanki karnımda bebek değil de çoğunlukla gaz varmış gibi 😂😂😂😂
Mutlulukkk Bebegininnannesii1 18. Haftadayim hala pek bir sey yok 😂 sevineyim mi uzuleyim mi bilemiyorumm 😂