gizcansen Bebegininnannesii1 kesinlikle çok güzel bir duygu 🤭 karnımı sevip duruyorum, sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hepimiz 🙏🏼
Silaaa_2 Bebegininnannesii1 valla 6 aya kadar karnım neredeyse hiç yoktu suan 7 aydayım 29 haftalık karnım baya bir birden büyüdü hala da hızla büyümeye devam ediyor göbüşüm
Dfn_1303 gizcansen aynen doğum yaklaştı nerdeyse 1-1,5 ay var öyle karnımdan rahatsız olduğum beni darlayan bir durum olmadı. Ne kadar geç çıkarsa o kadar iyi 😀
Dfn_1303 Bebegininnannesii1 bebek büyüsün karın çok çıkmasada olur 😃 ilerleyen zamanlarda zorlaşmaya başlıyor.
Jelibon16 Mercan1994 aynen be aysun01_ aynen benimde öyle 30 haftalığım minnak bi karın,zaten ne kadar küçük o kadar iyi yatması uzanması zor oluyor büyük bi karın istemeyin bence bana doğum da zor olurmuş gibi geliyo kocaman bi karınla ben memnunum küçük karnımdan🥰
Mercan1994 Bebegininnannesii1 o da bana göre çıkmış ama çevremdekiler bebek nerde deyip soruyor bol da giymiyorum ama karnın yok diyor herkes ben daha yeni yeni yiyebiliyorum 9 kilo vermiştim verdiğim kilonun 4-5 kilosunu almışım sadece ama ben sanki karnım çok çıkmış gibi hissediyorum 🙈
arelbaby Bebegininnannesii1 valla bende bi an önce çıksın istiyordum hala önden belli olmuyor mesela mont giyince falan hele hiç😂 ama az çıktığı halde bile çorap giyerken nefes nefese kalıyorum böyle daha iyiymiş az çıkması ahahaha😂
Bebegininnannesii1 dmtturan maşallah Allah saglicakla kucağınıza almayı nasip etsin 😊 siz ve tüm annişlerimizzz🤗🤗🥰❤🤰🌼
Svgplt 25 haftaliktan sonra çıkmaya başladı bol giyindikce göze batmıyor 🌺32 haftalığım anca karnım tam hamilelik modunda 😂
KLORAKHANIM Bebegininnannesii1 14. Haftada toplu tasimada yer veriyorlardi bana 🤕 simdi de ben taşiyamiyorum ama